Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:53:08

"Наш край" - за здорове майбутнє

01.09.2015   11:53Агенцiя

У Чернігові завершився міський Чемпіонат з футболу «3 на 3». Свято спорту, здорового способу життя та відпочинку на свіжому повітрі підтримав відомий спортсмен і підприємець, депутат Чернігівської міської ради, представник місцевого осередку партії "Наш край" Андрій Кужельний.

Футбол формату "3 на 3" відрізняється від великого кількістю гравців. Їх у кожній команді троє, один з них - воротар. Футбольні ворота теж меншого розміру, ніж зазвичай. Але невелика кількість гравців і міні-формат легко компенсуються видовищністю і користю цього виду спорту.

Саме тому Андрій Кужельний вже 5-й рік поспіль підтримує проведення загальноміського турніру.

Нинішні змагання стартували 20 серпня у школі № 19. В тижневому чемпіонаті взяли участь 16 команд Чернігова. Але вправнішими виявилися три - "Клевер", "Газ-Мяс-Спиртовик" та "Кураж", повідомляють в Асоціації футболу «3 на 3». Переможцям - Кубок турніру, срібним і бронзовим призерам - медалі, грамоти та відзнаки. Андрій Кужельний коментує подію:
- Щороку завдяки підтримці небайдужих людей у нашому місті збільшується кількість якісних футбольних майданчиків, а це означає, що хлопці, замість того, щоб скніти перед комп'ютерами чи просто вештатись у дворах, будуть розвиватися, займатися собою, своїм здоров'ям, знайдуть нових друзів. Бо ж спорт - це не лише позитивні емоції, а й, насамперед, здоров»я. Українці, і чернігівці зокрема,  колись були найдужчими, найміцнішими хлопцями в усій Європі. Ми маємо відродити це. Такі  цілі дуже співзвучні з тими, які озвучує партія "Наш край". Україна ж починається з рідного краю. Це і наш девіз, і правда життя. Лише розвиваючи регіони - можна побудувати міцну, заможну країну. А без здорової молоді - цього неможливо здійснити. Звідси - і підтримка спорту, і здорового способу життя задля динамічного розвитку наших дітей.

У Андрія Кужельного слова не розходяться з ділом: в одній з футбольних команд «3 на 3» бере участь  його син. "Ось так поєдную дві найбільші цінності свого життя - родину і спорт", - жартує підприємець-меценат.

Окрім переможців командної першості, під час турніру визначились і кращі футболісти. Так, найрезультативнішим бомбардиром став Євген Голубчанський, воротарем - Ігор Донець. А ось титул найкращого гравця здобув Дмитро Мироненко.

Невеличка ремарка: серед партійців "Нашого краю" є чимало людей, які давно уболівають за розвиток спорту в цілому, і футболу зокрема. Крім Андрія Кужельного, відомий своїми спортивними захопленнями ще один «краянин» - міський голова Чернігова Олександр Соколов. Він - активний учасник футбольних змагань серед міських голів України. Спортивну честь держави він кілька разів захищав на європейський арені - на Чемпіонаті Європи з футболу серед команд мерів міст. У 2008-му році із Зальцбургу українська команда на чолі з капітаном Соколовим привезла додому бронзу.


PR

Останні новини Чернігівщини

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.