Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:28:07

Нива - Десна 2:0. Наперекір статистиці

27.08.2015   13:25Агенцiя

У 5-му турі Першої ліги футбольний клуб "Нива" переміг на власному полі чернігівську "Десну" — 2:0

Невдачі на старті сезону "Ниви" породжують все більшу кількість незадоволених як грою команди, так і результатами. Передостаннє місце напередодні даної зустрічі, а також ранній виліт з Кубка країни і поряд не стоять з тими амбіціями, які є у клубу.

Подібне становище і у "Десни", проте Олександр Рябоконь зі своїм селекційним відділом ще не завершив комплектацію, що було зрозуміло ще напередодні гри з тернополянами. Так, дебютував сьогодні зі стартових хвилин за "сіверян" Олександр Іващенко, а ще один новачок - Задерецький - вийшов на поле по ходу першого тайму. До слова, ця поява могла і не відбутися, якби не вимушена заміна капітана чернігівчан Вадима Мельника, який розбив голову у власному штрафному після зіткнення з суперником.

На момент заміни лідера оборони "Десни" на табло світилися нулі, і важко сказати, як би розвивалися події надалі, якби не ця заміна. Втім, провини центрбеків як мінімум в першому пропущеному м'ячі вже точно немає, зате є "питання" по геніальності удару Захаревича на старті другої половини. Ярослав, прийнявши дальню передачу з центру поля на своєму лівому фланзі, хитнув опонента і завдав чудового удару по діагоналі в дальню "дев'ятку" - 1:0.

Надалі як тернополяни могли збільшувати відрив, так і гості були близькі до свого голу. Однак каркас зіграв за господарів після пострілу Чепурненка і рикошету, а Фаюк ближче до кінцівки зустрічі замкнув флангову подачу ударом у стійку.

І все ж другий м'яч у воротах гостей побував. Тернополяни розгорнули відмінну атаку на ворота суперника, пройшовши центр поля в кілька передач, оборона "сіверян» не поспіла за переміщеннями гравців атаки суперника, що дозволило Портянку вискочити практично тет-а-тет з голкіпером. До удару справа не дійшла - сам Сітало, вискочивши з воріт, звалив опонента, заробивши тим самим собі жовту і пенальті. Вирок чітко реалізував Захаревич, який пробив у лівий від себе кут, в той час як воротар чернігівців "виловлював" м'яч у правому.

"Нива" перериває не тільки серію без перемог, що тривала з 6 травня і досягла позначки в десять матчів, а й перемагає вдома. Востаннє тернополяни святкували тріумф на очах рідних уболівальників ще в жовтні 2014-го. При цьому, "жовто-зелені" вперше в історії обігрують чернігівський колектив на рідній арені. Що стосується "Десни", то вона відкочується на дванадцяту сходинку. Відрив від лідируючої групи ще невеликий, проте поки що не видно передумов, які дозволили б його колись почати скорочувати.

Тернопіль. Міський стадіон
"Нива" (Тернопіль) - "Десна" (Чернігів) 2:0
Голи: Захаревич 48, Захаревич 82 (пен.)
"Нива": Плетеницький, Дурай, Бочкур, Гудак, Кухарук (Жицький 53), Фаюк, Захаревич (Кухарський 90), Волошинович (Бадло 88), Яневич, Портянко, Петрівський
"Десна": Сітало, Іващенко (Кондратюк 67), Іоша, Кравченко (Есеола 46), Сухомлинов, Кисіль, Бовтрук, Чепурненко, Мельник (Задерецький 30), Щедраков, Жук
Попередження: Дурай 71, Фаюк 84 - Кисіль 50, Сітало 82

фото з сайту "Тернополяни"

UA-Футбол

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини