Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:18:44

Полтава - Десна 0:1. Чернігівський характер

10.08.2015   14:19Агенцiя

Полтава. Стадіон "Локомотив" ФК Полтава - "Десна" (Чернігів) 0:1 Гол: Картушов 72 Нереалізований пенальті: Масалов 45+1 (воротар)

Полтава: Кучинський, Фаворов, Бондаренко, Білий, Кравченко, Стеценко, Зозуля (Вовченко, 70), Масалов, Насібулін (Прокипчук, 67), Іванов (Шастал, 52), Семенець

"Десна": Сітало, Картушов, Кісіль, Чепурненко, Бовтрук (Чуланов, 85), Сухомлинов (Смалько, 46) , Єлісєєв, Жук, Мельник, Кондратюк (Есеола Хабіб, 79)

Попередження: Фаворов 41, Іванов 47, Зозуля 67, Шастал 75, Вовченко 90+1 - Мельник 23, Чепурненко 45, Єлісєєв 82, Картушов 90+5

Вилучення: Чепурненко 51 (друге попередження)

Старт оновленої "Полтави" у новому сезоні поки що важко назвати позитивним. Занадто вже важко полтавці входять у сезон. Якщо виліт з Кубка можна ще списати на незібраність після літньої відпустки, то ось дві поспіль нічиїх у першості змушують добре замислитися над перспективою боротьби за високі місця цього сезону.

У той же час справи "Десни" були також не надто яскравими - один заліковий бал за два тури, причому нічию з "Динамо" команда Олександра Рябоконя втратила на останніх секундах.

Стартові 15 хвилин звітного протистояння пройшли у такому темпі, що складалося враження, всі гравці згодні на нічию. Моментів не було взагалі, чого не скажеш про боротьбу у центрі поля, якої було вдосталь.

Перша ж небезпека у грі на рахунку Іванова, який на 17-й хвилині наважився на дальній удар - вище воріт. Наступний момент вболівальникам довелося чекати майже двадцять хвилин: Картушов, здавалося, виходив на побачення з Кучинським, однак за мить до цього був зафіксований офсайд.

Як виявилося згодом, це була лише підготовка до атакуючого закінчення тайму у виконанні команди Рябоконя. На 37-й хвилині на останньому рубежі оборони "Полтави" уміло зіграв Фаворов, вибивши м'яч з лінії воріт. А через кілька секунд вже Кучинський врятував від, здавалося, вірного голу, відбивши м'яч на кутовий.

На останніх секундах тайму протистояння пані Фортуна зробила господарям справжній подарунок у вигляді 11-метрового: Насібулін на швидкості увірвався до штрафного гостей, де був збитий Чепурненком. Щоправда полтавців від цього дивідендів не отримали - Сітало впевнено "взяв" удар Масалова.

Після перерви господарі так і не зуміли налагодити свою гру попереду. Не змінилася ситуація і після 53 хвилини, коли Чепурненко за симуляцію отримав своє друге у матчі попередження.

Що ж стосується "Десни", то її гравці виглядали свіжішими навіть незважаючи на меншість, а на 73-й хвилині навіть повели у рахунку. М'яч після дальнього навісу опинився у Картушова, який впевнено переграв кіпера "Полтави", що далеко вийшов з воріт.

Фінальний натиск за участі Кучинського ні до чого не призвів. Це стало причиною "димового" гніву місцевих фанів, через що навіть довелося на кілька хвилин припиняти гру.

Слід зазначити, що ультрас полтавської команди вже другу домашню гру поспіль вимагають відставки головного тренера. Чи допоможе це?! Відповідь залишається невідомою.



UA-Футбол
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини