Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:31:07

На Чемпіонаті України U-20 з пляжного волейболу чернігівчанки виступили достойно

06.08.2015   18:13Агенцiя

Чернігівські пари Анна Ковальчук/ Анастасія Лисенко, Ольга Демченко/ Анастасія Луговська, Ірина Сергєєва/ Владислава Шкляр (вихованки ДЮСШ «Чернігів»), Дмитро Верезуб/ Кирил Клочко, Єгор Зубок/ Максим Симоненко взяли участь у Чемпіонаті України серед юніорів та юніорок до 20 років, який проходив в місті Чернігові на спортивній базі «Переправа».

Перші в спортивній історії нашого міста всеукраїнські змагання з пляжного волейболу серед молоді до 20 років, які відбулися на базі «Переправа», проводилися на березі р. Десна. За думкою спеціалістів, турнір був організований на високому організаційному рівні. Ігри проводилися на двох оновлених сучасним інвентарем та обладнанням майданчиках.

Чернігівським юніорським дуетам сильної статі Кирил Клочко/ Дмитро Верезуб та Максим Симоненко/ Єгор Зубок важко було розраховувати на медалі, адже інші команди-учасниці були представлені гравцями, які вже грають на рівні збірних команд країни та регулярно приймають участь в Чемпіонаті України серед дорослих. Отже у підсумку маємо 9-те та 17-те місця на юніорському турнірі.

На перемогу дівчат Анастасії Лисенко та Анни Ковальчук сподівалися та вболівали до останнього свистка першого арбітра про закінчення фінальної гри. Адже, вигравши перше місце у себе вдома, чернігівські дівчата представили б збірну України на Чемпіонаті Європи, який проходитиме На Кіпрі у вересні цього року.

У першому раунді турніру наші дівчата обіграли майбутніх переможців змагань дніпропетровську пару Вікторія Мосціцька /Дар’я Перетятько – 2-1 (11:21, 21:16, 15:13). У другому турі Анастії та Ані довелося долати збірну команду Дніпропетровськ-Суми у складі Григор’єва/ Демидова з рахунком 2-0 (21:8, 21:17). А за вихід у четвірку кращих команд підопічні Сергія Дуденка з рахунком 2-0 здолали Вікторію Лисицю/ Катерину Дашевську з Рівного.

Дуже напруженим, виснажливим та видовищним видався півфінальний поєдинок, в якому Аня та Анастасія обіграла пару заслуженого тренера України Олега Крайнього – Анну Затилкіну/ Раїсу Рилову (м.Київ) 2-1 (13:21, 21:16, 15:9).

Команда, яку чернігівчанкам вдалося здолати у першому раунді турніру, по сітці «лузерів» дійшла до фіналу. Знову, як і в першій грі, програвши першу партію, нашим дівчатам довелося наздоганяти суперниць, що їм в принципі і вдалося, але третя вирішальна партія за золото Чемпіонату України U-20 була за Дніпропетровськом.

Підсумок фіналу: Анастасія Лисенко/ Анна Ковальчук (Чернігів) – Вікторія Мосціцька/ Дар’я Перетятько (Дніпропетровськ) 1-2 (15:21, 21:19, 10:15).

Чернігівська міська федерація волейболу вітає дівчат та їх тренера Сергія Дуденка з успішним виступом на чемпіонаті і дякує всім вболівальникам за емоційну підтримку.

За інформацією секретаря міської федерації волейболу

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини