Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:05:34

У Чернігові відбувся регіональний етап «Кубку надій ФФУ»

05.08.2015   16:07Агенцiя

Найсильніші дівочі команди з Чернігівщини, Сумщини та Київщини взяли участь у відбірковому регіональному етапі «Кубку надій Федерації футболу України» 2002 – 2004 років народження, який пройшов 3-4 серпня на стадіоні ім. Гагаріна.

Як повідомила керівник Чернігівського Міжрегіонального Центру розвитку дівочого футболу Наталія Ігнатович, турнір було організовано за ініціативи ФІФА та ФФУ.

Саме з цією метою в Україні створили шість Центрів розвитку дівочого футболу. Один із них діє в Чернігові, куди входять ще дві області — Сумська та Київська (разом із містом Києвом).

«За відбірковими результатами регіонального етапу буде сформована збірна регіону з кращих гравців трьох обласних команд, яка візьме участь у фінальному етапі «Кубку надій ФФУ» серед команд Міжрегіонального Центру розвитку дівочого футболу», - розповіла Наталія Ігнатович.

Збірна Чернігівської області представлена дівчатами з ДЮСШ «Спартак» (Чернігів), Борзни, Ніжина, Прилук.

Перший матч регіонального етапу наші дівчата зіграли із збірною Сумської області. З перших хвилин гра була дуже напруженою і нервовою. Але вже на початку другого тайму чернігівські дівчата заспокоїлися і відкрили рахунок. Це додало оптимізму й впевненості у власних силах юним футболісткам. Через кілька хвилин чернігівська команда подвоїла рахунок, реалізувавши вихід віч-на-віч.

Пропустивши два голи, збірна Сумської області не розгубилась, а змогла вирвати нічию у матчі. У підсумку зустріч між командами Чернігівської та Сумської області завершилася бойовою нічиєю — 2:2.

У другому матчі збірна Чернігівщини переграла збірну Києва з рахунком — 5:0.
У останньому матчі відбіркового етапу збірна Сумської області розгромила киян — 7:1.
За підсумками відбіркового турніру було відібрано найкращих гравців:

Куніна Людмила (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Шульженко Анастасія (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Смаглюк Ірина (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Кошмал Ірина (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Степанець Анастасія (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Коваленко Катерина (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Радченко Дарина (Борзна)
Пивовар Владислава (Сумська область)
Ковергіна Анна (Сумська область)
Шешеня Валерія (Сумська область)
Бабич Богдана (Сумська область)

Фінальний етап змагань відбудеться з 5-9 серпня у Миколаєві.

val.ua

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.