Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:30:57

Чернігівські студенти взяли участь у чемпіонаті України з пауерліфтингу

01.03.2012   08:12Агенцiя

Все більше молодих людей залучається до спорту, особливо радує, що студенти, які приходять навчатися в вищі навчальні заклади обласного центру, знаходять своє хобі в спорті, яке з часом переростає в професійне заняття якимось видом спорту.

22–26 лютого в місті Маріуполь проходив чемпіонат України з пауерліфтінгу. В змаганнях прийняли участь спортсмени більш ніж з 15 областей.

Чернігівську область представляли: вихованець Чернігівського Національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка КМС України Туряниця Артем та вихованець Чернігівського інституту інформації, бізнесу та права Дедіченко Сергій.

Артем Туряниця виступав у ваговій категорії до 93 кг і показав наступні результати: присідання – 290 кг., жим – 170 кг., тяга – 310 кг., в сумі 770 кг., що на 12,5 кг. перевищує норматив МСУ і у вправі – тяга виборов бронзову медаль чемпіонату України. Завдячуючи такому результату Артем виконав норматив майстра спорту України.

У ваговій категорії до 105 кг. змагався Дедіченко Сергій. Він показав наступні результати: присідання – 230 кг., жим – 175 кг., тяга – 240 кг., в сумі – 645 кг.

Зараз вихованці тренера П. Б. Кондратенка готуються до юніорського чемпіонату України, який буде проходити в Камянець–Подільську з 29 березня по 4 квітня 2012 року.

http://noc-cn.org/news/chernigivski_studenti_vzjali_uchast_u_chempionati_ukrajini_z_pauerliftingu/2012-02-28-448

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.