Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:35:02

Чернігів у фіналі Кубку України з футболу

05.06.2015   19:22Агенцiя

Саме так, ви не помилилися. Попри те, що у фінальному матчі за перемогу боролися «Динамо» та «Шахтар», чернігівців на НСК «Олімпійський» було багато.

Тисячі наших вболівальників змогли на власні очі спостерігати за грою з трибун стадіону. Виїзд чернігівських фанів до Києва став можливий завдяки спільній акції Федерації футболу України та Ради регіонального розвитку Чернігівщини. «Не важливо, хто виграє. Важливо, щоб була чесна гарна гра. Ми проведемо гарно час. І з веселим гарним настроєм повернемося до Чернігова», - звернувся до футбольних вболівальників Сергій Березенко перед виїздом на матч. Окрім того, на футбольному полі у складі «Динамо» грав наш земляк Андрій Ярмоленко, якого палко підтримували фанати плакатами «Чернігів за Ярмоленка», «Чернігів за Динамо», «Ярмола, ми з тобою»!

Але найбільшу гордість за Чернігів можна було відчути у перерві матчу, чого на жаль, не змогли побачити телеглядачі. У перерві на полі стадіону Сергій Березенко нагородив юних футболістів колегіуму №11, які посіли друге місце у всеукраїнському дитячому турнірі «Шкіряний м’яч». У фіналі наші хлопці поступилися команді 329-ї школи міста Києва. Зігравши в основний час 1:1, юним чернігівцям не поталанило в серії пенальті. «Вся Чернігівщина пишається вами. Я насправді вважаю, що ви найкращі в Україні. Виграти на міських, потім обласних та добратися до фіналу всеукраїнських змагань  - це реальна перемога для вас і для міста. Я вірю в те, що пройде час і ви повернетеся на олімпійський уже у формі національної збірної України», - звернувся до футболістів Сергій Березенко, поки динамівці та гірники відпочивали у перерві.

Сама гра відбувалася за законами класики жанру: боротьба, напруга, пристрасть, травми (Кучер не дограв перший тайм через розбиту голову), вилучення і неймовірна інтрига. Основний час гри завершився з рахунком 0:0, а в серії пенальті кияни були сильнішими – 5:4.  «Це неймовірна поїздка. Таких емоцій я не відчував вже дуже давно, - розповів нам Олександр, який приїхав з Чернігова на фінал. – Я радий, що став свідком такого крутого матчу. Дякую за це організаторам поїздки. Все супер. Але прикро, що вболівальники знову вибігли на поле. Це реальний сором для країни»

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини