Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:36:51

Валерій Куліч побажав юним спортсменкам й надалі гідно відстоювати честь нашої країни

05.06.2015   08:01Агенцiя

14-24 травня у м. Тайбей (Тайвань) проходив чемпіонат світу з боксу серед дівчат та юніорок за участю 450 спортсменів з 45 країн світу. Збірна України була представлена 13 спортсменками у 13 вагових категоріях. Під час змагань три з чотирьох вихованок Чернігівської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» завоювали для області дві срібні та одну бронзову медаль.

Зі спортсменками зустрівся голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч. Також на зустрічі був присутній Олег Кравець – тренер-викладач з боксу Ічнянської районної ДЮСШ ФСТ «Колос», особистий тренер Кароліни Махно та Катерини Рогової.

Для дівчат змагання стали, напевно, головним випробуванням за усі роки занять спортом. Адже вони ще зовсім юні: Катерина Рогова – студентка першого курсу Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка, Анастасія Шпанюк навчається у 10 класі Новгород-Сіверської гімназії №1, а Кароліна Махно – учениця 9 класу Ічнянської ЗОШ №4.

У відвертій розмові за чашкою чаю з очільником області дівчата зізналися – хвилювалися, проте спортивної зосередженості не втрачали. Запевнили, що готові до наступних іспитів на спортивну майстерність.

— Дякую вам за те, що гідно представили нашу країну, нашу рідну Чернігівщину на таких відповідальних змаганнях. Обласна адміністрація по мірі можливостей надаватиме вам необхідну допомогу для того, щоб ви ще не раз піднімалися на п’єдестал пошани, - пообіцяв Валерій Куліч.

Також очільник області вручив спортсменкам Подяки облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини