Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:07:55

"Політична боротьба не повинна завдавати шкоди місту" - Геннадій Корбан

29.05.2015   16:00Агенцiя

Перегляд футбольного матчу фіналу Ліги Європи між командами "Дніпро" (Україна) та "Севілья"(Італія) закінчився не тільки рахунком 2:3, а й великою кількістю написів на кшталт "Корбан придет, порядок наведет", "Дніпро - чемпіон", "Корбан в депутати", "За Днепр" та ін.

Усього таких написів було зроблено 39 й локалізовані вони в районі Красної площі.

Геннадію Корбану надійшла інформація про те, що відбувся такий факт вандалізму. Реакція не змусила чекати на себе, адже написи були зроблені після трансляції футбольного фіналу (вона відбувалася за підтримки Геннадія Корбана). Уже сьогодні проводять роботи зі зачистки графіті.

Одним із постраждалих від дії вандалів є весільний салон по вул. Гетьмана Полуботка, 30. Із самого ранку команда Геннадія Корбана стирає такі написи та перефарбовує стіни. Не зважаючи на погодні умови, роботи будуть проводитися містом. Сам Геннадій Корбан говорить, що навіть якщо фарба, яку нанесли сьогодні, буде псуватися, то все-одно потім її приведуть до ладу.

Винуватцем цієї ситуаціі Геннадій Корбан вважає команду свого політичного опонента Сергія Березенка. Політична боротьба не повинна стати причиною таких фактів вандалізму, які не тільки псують місто, а й стають чорним піаром для одного з кандидатів.

"Як же потрібно не поважати місто, щоб зробити таке? Немає різниці звідки ти родом. Так не роблять виховані люди", - сказав Григорій Корбан під час спілкування зі ЗМІ.

У нього була особиста розмова з Сергієм. У ній самого Березенка було попереджено про те, що такі дії не залишаться без уваги в майбутньому. "Я подзвонив і сказав йому, що спіймаю і надаю по морді, якщо таке буде повторюватися". Геннадій Корбан уживатиме активні дії по відношенню до вандалізму в Чернігові.

Олена Міщенко

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини