Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:55:41

Ірина Козлова стала переможницею Відкритого Чемпіонату Північно-Західного регіону України

27.05.2015   13:57Агенцiя

24 мая в Городском дворце Культуры "Химики" прошел Открытый Чемпионат Северо-Западного региона Украины по бодибилдинку, бодифитнесу и фитнес бикини.

Организаторами соревнованй выступили Черниговская Федерация Силовых видов спорта и WABBA Украины. Основной целью, которую перед собой ставили организаторы соревнований является популяризация здорового образа жизни и силовых видов спорта. на сцену вышли спорстмены не только города Чернигова и Черниговской области, но и приезжие из других регионов Украины .

В категории женский бодифитнес беззаговорочную победу одержала Козлова Ирина, до этого занявшая 2 место на Кубке Украины. В категории бикини до 165 см победу одержала киевская спортсменка Давидюк Виктория.

В категории бикини свыше 165 см первое место заняла Григорьева Татьяна. В Категории Миссис бикини ( девушки и женщины перешагнувшие 30 летний возраст) одержала тоже Григорьева Татьяна, бронзовая призерка Кубка Украины. Среди мужчин в категории бодибилдинг победу одержал Павсюк Анатолий, он же стал победителем в категории классический бодибилдинг.

В молодой и популярной среди женской аудитории категории - модельный фитнес, мужчины, победу одержал Волков Игорь, серебрянный привез Кубка Украины.

Финал проекта "Мисс фитнес бикини 2015 Чернигов" состоялся на этих же соревнованиях, на сцены вышли спортсменки, Кореба Екатерина, Анос Юлия, Куцанок Екатерина - три из 14 дошедших до финала.

Куцаной Екатерина заняла 3 место, Анос Юлия - 2 и победительницей проекта стала Кореба Екатерина.

Матвиенко Николай поразил всех своей произвольной программой образом Царя Спарты Леонида, произвел фурор среди зрителей, вызвав кучу эмоций, оваций и приглашений выступить на бис, гвоздем программы в прямом и переносном смысле было выступление Евгения Хитяева, который гнул, забивал, завязывал, в узел гвозди, рвал зубами телефонные справочники и лопал грелки надувая их. Все, кто присутствовал на соревновании отметили высокий уровень организации, достаточно высокий уровень спортсменов и получили кучу позитивных эмоций, заряд бодрости и желание совершенствоваться и совершенствовать свое тело.

4ernigiv.info

ФОТО vk.com/kiselgym

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.