Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:09:51

Проведено чемпіонат міста з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків

23.05.2015   08:53

Відділом по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради спільно з міською федерацією волейболу з 14-го по 21 травня на навчально-тренувальній базі ДЮСШ «Чернігів» (Переправа), було проведено чемпіонат м.Чернігова з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків у вікових категоріях до 16-ти та до 14-ти років. В змаганнях прийняло участь 69 команд.

Ігри проходили одночасно на трьох майданчиках, в результаті яких були визначені переможці та призери Чемпіонату. Турнір, що фактично відкрив сезон пляжного волейболу в місті Чернігові, сподобався усім учасникам. І переможених, за великим рахунком, серед них не було. Та все ж відзначимо ті команди, що посіли призові місця на змаганнях.

Серед хлопців у віковій категорії до 16 років тріумфували Олександр Соловей і Владислав Комаров з обласної КДЮСШ. Срібні нагороди дісталися Олександру Хаддаду, Дмитру Кольченку (КДЮСШ-2), бронза Ігорю Мустіпану, Євгену Карпенку (ДЮСШ «Чернігів»).
У віковій категорії до 14 років (юнаки)
1 місце Ілля Зубок, Віктор Нагорний (Обласна КДЮСШ)
2 місце Владислав та Ярослав Кирієнки (КДЮСШ-2)
3 місце Максим Симоненко, Максим Пронько (КДЮСШ-2)
Дівчата до 16 років
1 місце Марія Мирощенко, Глюк Катерина (Обласна КДЮСШ)
2 місце Анастасія Луговська, Ольга Демченко (ДЮСШ «Чернігів»)
2 місце Владислава Шкляр, Ірина Сергєєва (ДЮСШ «Чернігів»)
Дівчата до 14 років
1 місце Вікторія Шара, Лоліта Богдан (Обласна КДЮСШ)
2 місце Ліза Бондар, Дарина Колотинська (ДЮСШ «Чернігів»)
3 місце Варвара Биковець, Єлізавета Аношенко (КДЮСШ-2)

«Даний турнір став, насправді, відкриттям сезону пляжного волейболу в Чернігові. Нам вдалось зібрати юних спортсменів, котрі роблять лише свої перші кроки в пляжному волейболі, так і гравців, які мають за мету поборотись за високі місця на чемпіонатах України, - коментує Андрій Філоненко, відповідальний секретар Чернігівської міської федерації волейболу - ці змагання дають можливість ще більше популяризувати здоровий спосіб життя та волейбол пляжний у нашому чудовому місті».

Запрошуємо прихильників цього яскравого олімпійського виду на заходи, що проходитимуть цього літа:
18-21 червня І етап, 16-19 липня фінальний етап відкритого чемпіонату м.Чернігова серед чоловічих та жіночих дуетів
30 липня – 2 серпня Чемпіонат України серед юніорів та юніорок до 20 років (відбір на Чемпіонат Європи).

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.