Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:28:39

Традиційне велораллі "Дорогами вогняних літ". ФОТОрепортаж

06.05.2015   16:36Агенцiя

Вже стало доброю традицією для Чернігівських спортсменів велосипедного спорту в переддень великого свята Дня Перемоги, проводити велораллі по бездоріжжю Чернігівського району.

Загальна довжина маршруту близько 25 км. Під час змагання учасники побували у селах, де у 1941 та 1943 роках проходили жорстокі бої.

У змаганнях взяли участь підготовлені велосипедисти. Це масові змагання. Тут є і швидкість, і витривалість. У минулому році було 76 учасників. Найбільше було учасників чотири роки тому близько 90 чоловік.

У змаганнях беруть участь спортсмени віком від 14 років і до самого поважного віку. Учасники змагань поклали квіти до могили воїнів-захисників, що на Валу, та вшанували хвилиною мовчання. У зв,зку з поганими погодними умовами, старти перенесли на 4-те травня. На час старту встановилася чудова сонячна погода. На старт зареєструвалося  41 спортсмен. За результатами змагань 1-ше місце серед юних спортсменів посів Пономарьов Андрій. В віковій категорії до 30 років - Корж Олександр, до 50 років - Сенчук Сергій. В віковій категорії від 50-60 років першість завоював Гоцацюк Олександр. У дівчаток пальму першості завоювала Бізюк Анастасія, а серед жінок - Зубок Марія. Звичайно, на переможців чекали окрім пам,ятних медалів, Грамот ще й  цінні професійні подарунки для велосипедистів. До відома, чистий час подолання маршруту становить 46 хвилин.

Фоторепортаж з велораллі від Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини