Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:28:49

За сезон 2014-2015 років біатлоністи Чернігівщини завоювали 15 медалей

23.04.2015   08:24Агенцiя

Підсумки спортивного сезону 2014—2015 років стали головною темою прес-конференції біатлоністів для представників ЗМІ, яка 22 квітня пройшла у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка.

Поспілкуватися з журналістами прийшли біатлоністи Сергій Семенов, Артем Прима, Артем Тищенко, Ірина Варвинець, Максим Івко, Антон Мігда, Дмитро Івасенко, Юлія Бригінець, Руслан Ткаленко та їх наставники — Микола та Жанна Зоц, Олександр Ворчак, Олександр Семенов та Віталій Паршуков.

Всього за сезон 2014—2015 років чернігівським спортсменам вдалося завоювати 15 медалей. У тому числі по одній на Чемпіонаті світу та Всесвітній універсіаді, по дві — на Чемпіонатах світу і Європи серед юніорів та юнаків, на Кубку IBU, три — на Кубку світу і чотири на Чемпіонаті Європи з біатлону. Також вдалося вибороти і малий Кришталевий глобус.

Під час зустрічі чернігівські біатлоністи подякували присутнім за теплий прийом. За їх словами, минулий сезон був дуже цікавим та приніс велику кількість емоцій і вражень. Виступи на змаганнях дозволили їм виявити і помилки, над якими треба працювати, щоб показати кращий результат на наступних стартах. Всі спортсмени висловили бажання взяти участь в зимових Олімпійських іграх та поборотися за олімпійські нагороди.

За словами їх тренерів, здобуті результати є дуже обнадійливими. На Чернігівщині є перспективні спортсмени, які здатні виборювати нагороди високого рівня.

Спортсменом січня поточного року був визнаний наш земляк Сергій Семенов. А у лютому — Ірина Варвинець. Також наставники подякували своїм підопічним за напружену працю та побажали нових звершень.

На думку Голови Чернігівського осередку НОК України Миколи Носка, головним завданням для молоді є отримання якісних знань та самовдосконалення.

— Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, натхнення і, безумовно, високих результатів. У вас починається новий олімпійський цикл підготовки. І, сподіваюсь, що результати у наступному сезоні тільки покращаться, — зазначив він.

Також спотрсмени відповіли на численні запитання журналістів, та поділилися своїми планами на наступний спортивний сезон.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини