Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:28:03

Віват – Олімпійське лелеченя!

15.04.2015   17:22

З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення якомога більшої кількості дітей та юнацтва до занять спортом, організації змістовного дозвілля на базі М.Коцюбинської гімназії на Чернігівщині стартував ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя -2015».

6 команд змагалися за найвищу нагороду – кубок району «Олімпійське лелеченя-2015», а це: «Невгамовні» (М.Коцюбинська гімназія), «Олімп» (М.Коцюбинська гімназія), «Козаки» (Ст.Білоуська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Веселе лелеченя» (Гончарівська гімназія), «Комета» (Пакульська ЗОШ І-ІІІ ст.) та «Патріоти» (Ковпитська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Розпочалося спортивне свято урочистою лінійкою.

В заході взяли участь відповідальний секретар обласного осередку НОК України, учасниця трьох Олімпійський ігор Ніна Лемеш, завідувач сектору у справах спорту, сім'ї та молоді Олександр Чаус, методист відділу освіти Валентина Білан, почесний гість, в минулому вчитель фізичного виховання М.Коцюбинської школи І-ІІІ ст., Лідія Шпак, директор М.Коцюбинської гімназії Григорій Божок, заступник директора з навчально-виховної роботи Ніна Калініченко, заступник директора з виховної роботи Микола Шпак.

Програма заходу «Олімпійське лелеченя-2015» включала три складові: спортивну, освітню та культурну частини. Всі команди презентували свої емблеми, назви команд та девіз.

Цікаво, було спостерігати за учасниками у конкурсі «Комбінована естафета», де учні вміло вели м'яч, стрибали на спортивних м'ячах, учасники пересувалися поміж фішками набиваючи ракеткою кульку, вправно вели хокейною ключкою м'яч та переправлялися «снігоступами». А конкурс «Рухлива гра» захопив учасників та вболівальників швидкістю, спритністю та попаданням в ціль м'ячем. У конкурсі «Вікторина» юні знавці демонстрували свої знання з Олімпійського спорту. Перемогу здобула команда "Невгамовні" (М.Коцюбинська гімназія). Підготував «Невгамовних» вчитель фізичної культури М.Коцюбинської гімназії Микола Кириєнко.

За свою наполегливість до перемоги всі команди нагороджені цінними подарунками від обласного осередку Національного олімпійського комітету України та грамотами від сектору у справах спорту, сім'ї та молоді Чернігівської районної державної адміністрації.

Кожен з організаторів, учасників, запрошених, гостей переконаний, що проведення таких заходів є виховання в учнів гуманістичних цінностей олімпійського руху – дружби, взаємоповаги, солідарності, благородства; формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, підготовка до високопродуктивної праці.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини