Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:34:13

Чернігівський міліціонер вп'яте братиме участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу

10.04.2015   09:30Агенцiя

В Португалії на чемпіонаті світу з кікбоксингу Чернігівщину представлятиме боєць роти міліції громадської безпеки особливого призначення, який нещодавно повернувся з АТО.

Боєць роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС в Чернігівській області сержант міліції Сергій Шрам з 13 років займається рукопашним боєм, у 18 переорієнтувався на кікбоксинг.

Після закінчення факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету юнак прийшов на службу в міліцейський спецпідрозділ.

За три роки молодий хлопчина вже встиг показати себе в підрозділі з кращого боку. Командир роти пишається ним, адже боєць сумлінно виконує свої обов'язки, завжди готовий допомогти колегам, має високі показники в службі. Міліціонер двічі побував в зоні АТО, де в районі Дебальцевого виконував завдання з охорони громадського порядку на блокпостах, допомагав евакуйовувати місцеве населення, брав участь в гуманітарних акціях.

Спортсмен мріє, щоб скоріше закінчилася війна, тоді Сергій хотів би присвятити себе великому професійному спорту. У лютому міліціонер повернувся із зони АТО, а на початку квітня в Харкові вже брав участь у відкритому чемпіонаті Національної Гвардії України з кікбоксингу. Серед 400 учасників наш земляк виявився найсильнішим і в трьох розділах виборов перші місця.

Як розповідає сам Сергій Шрам, через складну ситуацію в країні та участь в антитерористичній операції він цілий рік не виступав. Повернувшись з АТО, боєць одразу почав підготовку до чемпіонату України в Харкові.

Спортсмен зізнається, що першій бій дався досить важко, але він його виграв по очках. Другий бій виграв вже з явною перевагою. Третій бій теж виграв - зробив два нокдауни. Фінальний бій в розділі лоукік виграв з явною перевагою у харків'янина, зробивши супернику три нокдауни.

Майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу Сергій Шрам збирається повторити свій успіх 2013 року, коли в Афінах він завоював дві золоті та дві срібні нагороди.

Тоді в червні 2013 року збірна команда України повернулася зі столиці Греції, де проходив чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WPKA, з прекрасним результатом. Збірну України представляла команда 58 спортсменів з восьми областей України, у тому числі й шість спортсменів із Чернігова. Свою підготовку загалом продемонстрували 650 спортсменів із 40 країн світу.

Збірна України впевнено виступила на турнірі та посіла перше командне місце в змаганнях, привізши на Батьківщину 112 медалей - 39 золотих, 37 срібних і 36 бронзових. Чернігівці пишаються тим, що вагома частка здобутих нагород - 9 золотих, 5 срібних і 2 бронзові медалі - заслуга наших земляків.

А 28 квітня Сергій Шрам відлітає в Португалію на чемпіонат світу, тож побажаємо йому успіху та високих спортивних здобутків. Це буде п'ятий чемпіонат світу нашого земляка.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.