Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:17:02

Чернігів приймає кращих кікбоксерів України. ФОТО

14.03.2015   15:30Агенцiя

І знову про Чернігів говорить вся Україна. Тут зібралися кращі кікбоксери щоб поборотися за найвищу нагороду в Чемпіонаті України серед дорослих та чемпіонаті України центральної ради фізкультурно-спортивного товариства "Україна" серед дітей, старших юнаків та юніорів.

В Чернігові це вже в третє проходить чемпіонат такого рівня і один раз проходив Кубок України з кікбоксингу. Проведення в Чернігові турніру такого рівня стало можливим завдяки видатним досягненням наших спортсменів: заслуженого майстра спорту України, восьмиразового чемпіону світу з кікбоксингу Романа Власенка, майстра спорту України міжнародного класу, п'ятиразового чемпіона світу з кікбоксингу Сергія Шрама, дворазового чемпіона світу з кікбоксингу та інших перспективних спортсменів Михайла Єрка та інших.

Ці змагання проходять за підтримки народного депутата Давиденка Валерія, Чернігівського Національного технологічного університету та інших небайдужих підприємців Чернігівщини.

На превеликий жаль, міністерство фізичною культури на змагання коштів не виділило. Підтримати спортсменів та друзів-тренерів на змагання приїхав представник НОК України, перший Олімпійський чемпіон, Почесний Президент України по греко-римські боротьбі Вячеслав Олійник.

На змагання завітало 16 областей.

Всього 320 учасників. Чернігівщину на змаганнях представляють спортсмени ФСТ «Колос», «Україна», «Спартак», клуби рукопашного поєдинку,тееквандо та команда зі Щорса. Взагалі, Чернігівська область на правах приймаючої сторони виставила найбільш чисельну команду і це зрозуміло. На кінець квітня на початку травня у Португалії буде проходити Чемпіонат світу де Україну будуть представляти переможці цього турніру.

Тож, шановні любителі спорту, завітайте 14 та 15 березня до ФОП, що в районі 5-ти Кутів, та підтримайте наших спортсменів у поєдинках.


Фоторепортаж, текст Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини