Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:36:54

Живе баскетбол у Чернігові! ФОТОрепортаж

04.03.2015   09:18Агенцiя

Все частіше і частіше місто Чернігів фігурує на шпальтах газет інформаційних агентств. А винні в цьому чернігівські спортсмени.

Так, так, саме вони несуть перемоги для нашої країни і при цьому вони не забувають своє рідне місто Чернігів. Чернігівські спортсмени постійно нагадують про себе всьому світові. І це, шановні, нас дуже радує. Адже як приємно читати про досягнення наших іменитих та молодих спортсменів. А за цими перемогами стоїть як завжди звичайнісінький тренер, який постійно працює та шукає нові таланти, які завжди вдячні своїм наставникам.

Ось і 2-го березня, в Чернігові відкрився уже 12 раз традиційний турнір з баскетболу пам,яті старшого тренера Євгенія Синельника. Це патріарх баскетболу на Чернігівщині. Він був активний, неординарний у всіх відношеннях, відвертий, наполегливий у своїй справі.

Той факт, що у баскетбольну секція був відбір говорить уже сам за себе. Його юнаки 1985 року народження стали Чемпіонами України. Ну і відомий всім Олімпійський Чемпіон Олександр Волков теж його вихованець.

За роки сумлінної та наполегливої праці на посаді старшого тренера були підготовлені гравці які входили до складу команд Майстрів СРСР та України; Комоцький, Котов, Зосіменко, Сух, Андрійченко, Петренко, Швидкий, Серік, Багович, Жабіцький. А цього разу позмагатися за Кубок до Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, який буде тривати три дні, завітали юні спортсмени з Житомира,Мукачева, та з міста Суми.

На відкритті турніру були присутні почесні гості серед них і Тетяна Іванівна Синельник вдова Євгена Олександровича Синельника. Юних баскетболістів також привітали вихованки дитячої гімнастики.

І так, турнір триває. Закриття турніру відбудеться в середу на якому обіцяв бути присутнім і Олександр Волков. Тож побажаємо юним баскетболістам перемоги у турнірі.


Фото Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини