Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:46:18

190 учасників змагались за Кубок Чернігівщини з пішохідного туризму

16.02.2015   15:02Агенцiя

З 13 до 15 лютого в Чернігові тривав відкритий Кубок Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін 2014-2015».

Захід, що став традиційним, організовано з метою підвищення рівня технічної та тактичної майстерності учасників змагань, їхньої спортивної кваліфікації та безпеки проведення туристських походів, виявлення кращих команд і спортсменів регіонів, дружніх зв'язків із регіонами України, популяризації і пропаганди спортивного туризму, як виду спорту і активної форми відпочинку.

Чернігівщину представляли сім команд: м. Чернігів, м. Ніжин, м. Новгород-Сіверський, м. Прилуки, Талалаївський, Бахмацький та Варвинський райони. Також були команди з інших областей України: Миколаївська область – чотири команди, Вінницька область – чотири команди та Київська область – п’ять команд.

Загалом у змаганнях взяли участь 38 команд, а це понад 190 учасників.

За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином:

у старшій віковій групі в загальному заліку:
І місце – м. Миколаїв;
ІІ місце – м. Новгород-Сіверський;
ІІІ місце – м. Вінниця;

у молодшій віковій групі:
І місце – Талалаївський район;
ІІ місце – м. Новгород-Сіверський;
ІІІ місце – Варвинський район.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснювали відділ по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради, управління освіти міської ради, Чернігівська обласна Федерація спортивного туризму та Чернігівський міський Центр туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю.

За словами організаторів, вперше за роки проведення Кубку Чернігів приймав таку кількість учасників, попри це змагання вдалося провести на високому рівні.
 

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини