Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:41:34

У Чернігові піднято прапори з нагоди відкриття зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю у Австрії

26.01.2015   13:13

24 січня на Чернігівській базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту в урочистій обстановці було проведено підняття Державного прапора, прапора НОК України та прапора ФСТ «Україна» з нагоди відкриття ХІІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю в австрійському Форарльберзі та Ліхтенштейні.

З-поміж 900 найкращих спортсменів Європи віком 14-18 років в Австрії та Ліхтенштейні Україну представлятимуть 21 спортсмен у 7 з 8 видів спорту.У цьому переліку 5 представників Чернігівщини, зокрема: представники біатлонної школи Валерія Дмитренко, Владислав Кошовець, Оксана Сігеті, Сергій Телень та представниця лижних гонок – Олена Зубок.

На захід прибув заступника директора Департаменту, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Григорьєв, Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, уславлені олімпійці: перша медалістка незалежної України Валентина Цербе – Несіна, Вячеслав Деркач та Оксана Хвостенко Почесними гостями на святі були батьки юних олімпійців, мама Дмитренко Валерії –Інна Станіславівна, мама та батько Кошовця Владислава – Іван Валерійович та Ольга Віталіївна, мама Сігеті Оксани – Надія Борисівна, мама та батько Теленя Сергія – Юрій Сергійович та Наталія Петрівна та бабуся Зубок Олени – Валентина Миколаївна.

Слова подяки за виховання дітей прозвучали на адресу батьків а також їх тренерів - Заслужених тренерів України Світлани Леонідівни та Олександра Васильовича Ворчаків, тренера юнацької збірної команди України Ігоря Леонідовича Ященка, тренерів СДЮШОР з лижного спорту Владислава Миколайовича і Марини Олександрівни Лісогорів та ЗТУ Степана Олексійовича Власенка.
Учасників заходу привітали офіційні особи та бронзова призерка Олімпійських ігор Валентина Цербе - Несіна, ЗМС України з біатлону Оксана Хвостенко оголосила вітання Президента НОК України, Героя України Сергія Назаровича Бубки.

Право підняти Державний прапор України, прапор НОК України та прапор ФСТ «Україна» було надано Валентині Цербе – Несіній, Оксані Хвостенко та чемпіонці ХІ зимового Європейського олімпійського фестивалю Анастасії Ничипоренко.

Дякуючи спонсорам: компанії Сан ІнБев Україна та кондитерській фабриці «Стріла» всі учасники були нагороджені солодощами тафлаєрами обласного осередку НОК України. Тренери отримали олімпійську літературу, а батьки – сувенірну атрибутику від НОК України.

І, незважаючи на незимову погоду (снігу було небагато), діти, вихованці СДЮШОР з лижного спорту провели показові комплексні тренування з біатлону та тренування з лижних гонок. Всі учасники залишилися задоволеними і висловлювали побажання проводити такі заходи частіше. Звичайно всі чернігівці з нетерпінням чекають коли в австрійському Форарльберзі та Ліхтенштейні стартує ХІІ зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль, щоб палко вболівати за наших юних олімпійців і підтримувати всю збірну команду України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини