Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:14:27

Льодова блискавка – 2015

20.01.2015   14:41Агенцiя

Цьогорічний січень примхливий і прихильникам зимових видів спорту доводиться коригувати свої плани в залежності від погоди.

Але під час зимових канікул учні Чернігівської загальноосвітньої школи №20 разом з педагогами змогли залити на шкільному подвір’ї каток. І він наповнився любителями ковзанів та хокеїстами.

А податківці за традицією в рамках роботи податкового класу з допомогою вчителів Євгенія Миколаєнка та Валерія Бовди організували для дітей спортивні змагання. Вони були поділені на два старти. Повідомляє Ігор Закружний, голова спортивної комісії Ради профспілки ГУ ДФС у Чернігівській області.

Спочатку змагалися команди «ЗОШ №20» та «Гості» (яку сформували учні інших шкіл Чернігова, що відвідують каток). Вони почергово виконували різні завдання. Найпопулярнішою серед глядачів стала естафета «Потяг». Умови її  проведення - команда у повному складі має якнайшвидше проїхати через весь майданчик. Під схвальні вигуки вболівальників переможцем стала команда «Гості», яка і виграла головний приз. Спонсори частували їх мандаринами.

А наступного дня, до речі вже шостий рік поспіль, діти змагалися індивідуально в турнірі з шорт-треку “Льодова блискавка - 2015”. Слід зазначити, що шорт-трек (з англійської - коротка доріжка) - це змагання з бігу на ковзанах на хокейному майданчику. Останнім часом шорт-трек набув великої популярності в Європі.

Цього року чернігівська “Льодова блискавка - 2015” набула республіканського статусу. До участі у турнірі школяри залучили своїх однокласниць Аліну Гревцову та Єлизавету Бережну, родини яких у зв’язку зі службою переселилися з Криму  до Чернігова. Вони відкрили змагання і встановили в забігу для дітей віком 6 років рекорд змагань - 2 хвилини 40 секунд.

Навіть сніг, який раптово почав сипати під час забігів, не став перешкодою для спортсменів. Вони вправно долали дистанцію. У підсумку серед дівчат, до речі третій рік поспіль, перемогу святкувала Катя Коронова (Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування). Срібло виборола Сніжана Мига (ЗОШ № 20, 11“А” клас). Бронзова медаль вручена Каті Дмитрук (Чернігівський технікум № 16).

А серед юнаків турнір отримав нового чемпіона –  Максима Прокопця (Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту). Срібна нагорода – у Дмитра Скрипки (ЗОШ№20–10А), а бронза дісталася минулорічному чемпіону Євгенію Короновському (випускник ЗОШ №20). Окремими призами були відмічені Артем Клименко (ЗОШ №20, 7“А”), Володимир Власов (ЗОШ №20, 8“Б”) та  Микита Дорошенко (ЗОШ № 20, 6 “А”).

Та найголовніше, що всі учасники змагань отримали позитивні емоції, провели час цікаво і весело. Таким чином податківці спільно з педагогами пропагують серед школярів здоровий спосіб життя та залучають їх до спорту.   

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.