Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:37:09

Феміда таки може захистити чернігівських спортсменів

17.11.2014   15:43Агенцiя

6 листопада 2014 року апеляційний суд м. Чернігова розглядав апеляцію на цивільну справу про визнання незаконними рішень Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», в результаті яких ще у 2011 році був переобраний склад керівних органів цієї організації.

Це переобрання частково блокувало роботу всієї обласної організації та привело до банкрутства однієї зі спортивних шкіл, про що ми вже описували раніше.

Апеляцію ініціював підприємець з міста Києва Ругаль Ігор, що разом зі своїми товаришами перехопив владу в спортивному товаристві ще в 2011 році.

Однак, в судовому засіданні було встановлено, що на момент подачі скарги зазначена особа керівником організації не була, так як з 16 червня 2014 року організацію очолює інший керівник. На підставі того, що Ругаль не є особою, яка брала участь у справі, не підтвердив наявності належних повноважень на право звернення з апеляційною скаргою від імені обласної організації ФСТ „Україна”, апеляційне провадження було закрито.

Треба зазначити, що самі члени товариства брали неабияку участь у судових процесах, що їх стосувалися. А на описане судове засідання навіть прикотили під стіни апеляційного суду сміттєвий бак для Ругаля. Та, на щастя, скористатися їм не судилося.

До речі, Ругаль має право впродовж 20 днів звернутися до суду вищої інстанції – це може бути його третя безуспішна спроба апеляції. Та його теж можна зрозуміти – що не зробиш, аби заволодіти землею на березі Десни та історичною будівлею Будинку фізкультури на Валу.

Колектив ЧОО ФСТ «Україна»

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.