Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:44:13

Вересневий кубок – 2014

19.09.2014   09:48Агенцiя

Осінь подарувала Чернігову вересневе тепло та сонце – справжню футбольну погоду. Тож на спортивних майданчиках розпочалися футбольні матчі серед школярів, які радо зустрілися після літніх канікул.

А податківці, у підшефній загальноосвітній школі № 20, де працює податковий клас за підтримки вчителів фізкультури організували футбольний турнір “Вересневий кубок - 2014”. Він традиційно проводиться вже третій рік.

Як повідомив голова спортивної комісії Ради профспілки працівників ГУ Міндоходів у Чернігівській області Ігор Закружний, шкільних команд зібралося так багато, що вирішили провести два турніри - для п’ятих-шостих та для сьомих-восьмих класів.

Боротьбу розпочали молодші учні. Завзяті та наполегливі після літнього відпочинку вони зумовили напругу у всіх футбольних матчах. Але в підсумку перемога дісталася найсильнішим – команді 6-го «Б». Срібло виборола команда 6-го «А», а бронзу – 5-го «А». Кращими бомбардирами турніру стали Сергій Жосан та Олексій Адаменко, які забили по шість м'ячів, воротарем – Дмитро Книга та захисником - Артем Герасименко.

Слід відзначити теплу підтримку вболівальників. Вони також активно висловили свою думку щодо присвоєння спеціальних відзнак. Приз “За волю до перемоги” одностайним рішенням вручили Єгору Орлу, який разом з батьками тимчасово переїхав з Донецька до Чернігова.

Прикрасою змагань став турнір старшокласників. У його фінальному матчі зустрілися команда 8-го «Б» на чолі з бомбардиром Богданом Марценюком, який забив дев’ять м’ячів, та футболісти 8-го «А», яким для завоювання кубка потрібна була лише перемога. І вони її здобули з рахунком 3:2, пітвердивши аксіому спорту – перемагає той хто більше прагне до перемоги.

Бронзові медалі в цьому турнірі завоювала команда 7-го «Б».

Кращими гравцями серед футболістів 7-8 класів визнано Андрія Плесу, Андрія Семендяя, Богдана Чучуя та Богдана Марценюка.

Але найголовніше - всі учасники змагань отримали позитивні емоції і мали чудову нагоду для спілкування. А ще – здоровий спосіб життя, сила волі і прагнення до перемоги сприятимуть й успішному навчанню.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини