Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:23:15

У міськраді відзначили кращих спортсменів і тренерів

21.08.2014   10:22

У Чернігівській міській раді з нагоди Дня незалежності відбулася урочиста зустріч переможців і призерів міжнародних змагань із міським головою Олександром Соколовим.

Керівник міста підкреслив, що чернігівські спортсмени досягають успіхів у різних видах спорту завдяки своїй наполегливості, волі і прагненню до перемоги.

О.Соколов привітав спортсменів і тренерів із державним святом, побажав нових перемог, щоб "на спортивних аренах заявляти, що є така нація – сильна, чесна і цілеспрямована".

Грошові винагороди за свої високі досягнення отримали 26 чернігівських спортсменів та їх тренерів. Серед них – тренери Микола і Жанна Зоц, Олександр та Світлана Ворчаки, переможці чемпіонату Європи серед юніорів з біатлону 2014 року Артем Тищенко, Андрій Доценко та Юлія Бригинець, переможці і призери чемпіонату світу з кікбоксингу 2014 року Віктор Кузьменко, Роман Власенко, Сергій Лисюк, Михайло Єрко та інші.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.