Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 07:09:19

"Олімпійський день" продовжується у Чернігівському районі

10.07.2014   08:22Агенцiя

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у селі Хмільниці Чернігівського району є закладом соціального захисту для дітей віком від 3-х до 18-ти років, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги.

Саме в цей заклад завітали представники Чернігівського обласного осередку НОК України із спортивно – видовищним заходом Всеукраїнський олімпійський день.

Почесних гостей радо вітали директор центру Ірина Петрівна Коливошко, вихователі, колектив закладу та 33 дитини, які перебувають на даний час у закладі.

Відповідальний секретар обласного осередку НОК України, Заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш привітала учасників Олімпійського дня, вручила спортивний інвентар і книги на олімпійську тематику та відзначила дітей, які активно займаються спортом. Сімдесятитрьохрічний член збірної команди України з легкої атлетики серед ветеранів, переможець міжнародних змагань, багаторазовий чемпіон України з бігу на довгі дистанції Микола Прокопович Левадський розповів дітям про свій спортивний шлях, про сьогоденні тренування та виступи на міжнародних змаганнях.

Кандидат у майстри спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів України, стипендіат Національного олімпійського комітету України Анастасія Бізюк ознайомила дітей з олімпійськими символами та провела вікторину «Знавець олімпійського спорту». Цікаво, весело та змістовно пройшло спілкування дітей з гостями.

А потім були символічні олімпійські забіги, в яких прийняли участь усі учасники заходу: від трирічних діток до директора закладу. Головна мета учасників забігу була виграти у багаторазового чемпіона України з бігу серед ветеранів Миколи Прокоповича Левадського, який відкривав кожний забіг.

А нагороди від Національного олімпійського комітету отримав кожний учасник. Фотографування на згадку, автограф сесії від дорогих гостей – всі були задоволені від спільно проведеного часу.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.