Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:13:28

Перегони на позашляховиках

26.06.2014   15:56Агенцiя

21 червня на території Удайцівської сільської ради з самого ранку було вже досить людно. А все це тому, що Прилуцький козацький полк міжнародної громадської організації "Козацтво Запорозьке" вирішив подарувати жителям нашого міста та району величезну порцію адреналіну — перегони на позашляховиках.

Відкриття, що було заплановано на 10.00 затрималось на годинку, але це лише підігріло запал глядачів. І коли гармата вистрілила, символізуючи початок змагань, люди загули як бджоли у вулику. Напутні слова учасникам перегонів сказали міський голова Дмитро Барнаш, отаман Прилуцького козацького полку Олександр Руденко та голова Прилуцько-Варвинського об'єднаного міського військового комісаріату Юрій Лесніца.

15 перешкод у вигляді глибоких рвів з водою треба було пройти на швидкість учасникам на позашляховиках, квадроциклах та мотобайках. Далеко не всі дійшли до кінця дистанції, багато хто був змушений залишити гонку через несправності після потрапляння води під капот, але ті, хто дійшов — отримали свої винагороди.

Поки татусі допомагали учасникам вибиратись із груд бруду, витягуючи тросом, дітвора могла пострибати на батуті, посмакувати солодкої вати та сфотографуватись на транспортних засобах учасників.

Головним сюрпризом дійства був показовий виступ пілоту на спортивному літаку. У програмі виступу були фігури вищого пілотажу: мертва петля, круте піке, бочка, бойовий розворот. Такого прилучани ще не бачили! Незабутні емоції, подарував пілот усім присутнім.

Протягом усього дня гостей шоу розважали піснями та танцями учасники місцевих хореографічних та вокальних колективів. І як завжди, біля козацького намету, кожен міг скуштувати шашлик, куліш та інші смакоти.


Відділ культури та туризму Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини