Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:50:32

Розвивати спорт - дбати про здорову націю

29.05.2014   11:12

У рамках робочої поїздки до Чернігівської області Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов разом із головою обласної державної адміністрації Володимиром Івашком відвідали Державний центр Олімпійської підготовки з біатлону.

Цей заклад був утворений у минулому році на базі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з лижного спорту. Протягом року тут проводяться навчально-тренувальні збори для спортсменів з біатлону та лижного спорту.

До матеріальної бази центру входять будівля з кімнатами для спортсменів, тренерів-викладачів, адмінперсоналу та обслуговуючого персоналу, спортивний зал 24х12 м2, відновлюючий центр, тренажерний комплекс, вуличний тренажерний комплекс, гуртожиток для проживання спортсменів, комплекс їдальні для харчування спортсменів, стрільбище для біатлону, лижоролерна траса, кросові та лижні траси, спортивні майданчики, котельня для опалення приміщень школи.

На виділені з державного бюджету кошти упродовж 2013 року було проведено ремонт житлових кімнат, санвузлів, душів, побутових приміщень для спортсменів та тренерів, а також реконструйовано котельню.

Високопосадовці оглянули приміщення спортивної школи, ознайомилися з тренувальною базою для підготовки спортсменів, умовами їхнього проживання та побуту у гуртожитку.

Під час відвідування лижоролерної траси та стрільбища для біатлону, Дмитро Булатов підкреслив, що область має достатню базу для тренувань спортсменів високого класу. Він висловив своє бачення шляхів покращення спортивної інфраструктури в регіоні, зокрема, залучення іноземних благодійників, спонсорів,  ґрантів тощо.

Загалом Міністр молоді та спорту України дав схвальну оцінку роботі, яка проводиться в області, як для підготовки спортсменів, так і популяризації фізичної культури і спорту та  здорового способу життя.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.