Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:40:11

Чемпіонат Світу з кікбоксингу 2014: чернігівці серед переможців. ФОТОрепортаж

20.05.2014   14:22Агенцiя

З 5 по 11 травня на острові Сантаріні, що в Греції, відбувся чемпіонат Світу з кікбоксингу, за версією Всесвітньої кікбоксерської федерації WPKA.

Збірну України представляла команда у складі 32 спортсменів з 6 регіонів України, у тому числі і 4 спортсмени з Чернігова. Всього у чемпіонаті взяли участь 620 спортсменів з 31 країн.

Українська збірна посіла перше командне місце у змаганнях, та привезла на батьківщину 41 медаль - 20 золотих, 11 срібних і 10 бронзових медалей, серед яких  - 4 золотих, 5 срібних і 1 бронзова медаль - заслуга наших земляків.

Друге командне місце належить - Греції, третє - Іспанії.

Хочемо ще раз звернути увагу на результати чемпіонату – 32 українські спортсмени завоювали 41 медаль, з них 4 чернігівці – 10 медалей.

Чернігівщину на світовій першості представляли:
- Заслужений майстер спорту України Роман Власенко, ФСТ «Колос»  –  золото в розділі лоу, срібло – фул, та бронза косіка. Вже 8-кратний чемпіон світу!
- Заслужений майстер спорту України  Віктор Кузьменко, ФСТ «Колос» – золото (косіка), 2 срібла (семі та лайт-контакт);
- Кандидат в майстри спорту Михайло Єрко, ФСТ «Колос»  – 2 золота (фул та лайт-контакт) ;
Тренери – Заслужений тренер України Андрій Кужельний, Заслужений тренер України Юрій Єрмілов, Олександр Хропатий.
- Заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк, ФСТ «Спартак» – 2 срібла в розділах лоу та лайт-контакт;
Тренер – Заслужений тренер України Юрій Сидоренко.
Тільки завдяки чернігівським спортсменам гімн України в Греції лунав 4 рази!

Керівник чернігівської делегації, Заслужений тренер України,  Андрій Кужельний та спортсмени вдячні за підтримку в організації поїздки: Мережі магазинів квітів «Гранд-Флора»; ЗАТ «Куликівське молоко»,ПП «КАНЦЕКСПРЕС», Олександру Мекшуну, депутату Чернігівської обласної ради Анатолію Мирошниченко; депутатам Чернігівської міської ради: Сергію Вакуленку, Павлу Гармашу, Юрію Тарасовцю, Юрію Богаченко; міському та обласному відділу спорту.

Хочемо зауважити, що цього року поїздка на чемпіонат коштувала майже 1000 Євро на людину, при нинішньому курсі  це великі кошти! При цьому з бюджету країни не було виділено жодної гривні. Тому ми з великою вдячністю ставимося до людей, які допомагають нам представляти Україну на міжнародній арені!

Прес-служба Чернігівської міської федерації кікбоксингу.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.