Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:26:42

У Чернігові проходить спартакіада депутатів рад різних рівнів

17.05.2014   07:25

У Чернігові розпочалася ІVобласна літня спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Традиційно урочисте відкриття спартакіади відбулося на міському стадіоні імені Ю.Гагаріна з параду усіх команд, який очолив майстер спорту, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Петро Лобас.

Право підняти Державний Прапор України було надано команді-переможниці минулорічних змагань з Ріпок.

Учасників спартакіади привітав голова обласної ради Микола Звєрєв. Він наголосив на важливості проведення спортивних змагань. "Ми, депутати рад усіх рівнів, повинні бути взірцем для громад, для людей не тільки у прийнятті рішень, але й і в спорті", - сказав він.

Команду Чернігівської міської ради очолив міський голова Олександр Соколов. Він разом з колегами вийшов на футбольне поле. Для керівника Чернігова, за його словами, головне – не перемога, а те, що депутати спілкуються між собою і демонструють приклад здорового способу життя.

На змагання прибули понад 20 команд з усіх районів та міст області. Всього у спартакіаді беруть участь майже 400 депутатів, які змагаються у 5-ти видах спорту.

Завершилася IV обласна літня Спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена перемогою збірної команди Срібнянського району .

Гідну конкуренцію переможцю змагань склали команди Ніжинського та Борзнянського районів, які за кількістю набраних очок завоювали відповідно друге та третє місця. Збірна команда депутатів обласної ради, очолювана головою постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Іваном Чаусом, виборола 20 місце.

Під час урочистої церемонії закриття, учасників та переможців змагань поздоровив голова обласної ради Микола Звєрєв і вручив їм грамоти, медалі та кубки.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини