Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:40:31

Чемпіонат міста Чернігова з веслування на човнах "Дракон". ВІДЕО

09.05.2014   08:18Агенцiя

До берегів тихої річки Стрижень за червоним мостом напередодні дня Перемоги долинали ритми барабанів. І це не було репетицією музичного ансамблю!

8 травня барабани задавали чіткий ритм юним учасникам п’ятого Чемпіонату міста Чернігова з веслування на човнах «Дракон» серед команд з тридцяти двох загальноосвітніх закладів, що має назву «Золотий дракон-2014». До змагань долучилися не лише школярі, а і вчителі та навіть директори середніх навчальних закладів.

Веслування на човнах-драконах - це вид спорту, який був офіційно зареєстрований у Чернігові з березня 2009 року, саме тоді і було створено федерацію з веслування на човнах «Дракон», президентом якої став Романчук Сергій Петрович, котрий і по сьогоднішній день займається розвитком та популяризацією цього виду спорту.

Перемогу вже другий рік поспіль здобула команда четвертої школи, друге місце у команди двадцять четвертої школи, а третє - посіли учні з тридцять третьої. У іншій віковій категорії перемогу виборола команда директорів, на другому місці - команда вчительського складу школи №19, а почесне третє місце у команди вчителів спецшколи.

Зауважимо, що саме зараз триває підготовка до чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон», який пройде 16 травня в місті Києві. Тож побажаємо нашим землякам удачі та попутного вітру!

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.