Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:07:55

Військовослужбовці Збройних Сил України в районах дислокації беруть участь в заходах спортивно-масової роботи

05.05.2014   14:29

Військовослужбовці підрозділів Збройних Сил України у складі тактичних груп продовжують удосконалювати практичні навички з бойової підготовки у польових умовах.

Поряд з цим, у базових таборах створені належні умови для відпочинку, проведення дозвілля та спортивно-масової роботи військовослужбовців. Зокрема, проводяться змагання з ігрових видів спорту.

Так, з нагоди травневих свят, в одній із тактичних груп проведено волейбольний турнір серед шести підрозділів, особовий склад яких вільний від несення бойового чергування.
У запеклих баталіях перемогу здобула команда «Чорних блискавок». Срібло турніру дісталось «Кращим», а звання бронзового призера отримала команда «ПВЗ».

Призи для учасників надали небайдужі громадяни в рамках підтримки вітчизняної армії. Команди отримали комплекти польової форми «Британка», військові комбінзони, тактичні ліхтарі та спеціальні «чорні» і «жовті» окуляри.

Командування впевнене, що подібні заходи сприяють згуртуванню колективу, дають можливість відновити сили від виснажливих навчальних буднів та примножують фізичний рівень кожного.

Подібні змагання плануються проводити і в майбутньому.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.