Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:44:25

У Чернігові відбулися спортивні змагання між командами школярів та військовослужбовців. ФОТО

26.02.2014   11:31

Ініціаторами проведення військово-спортивного свята виступили командування регіонального центру радіоелектронної розвідки «Північ» та дирекція 33-ї загальноосвітньої школи Чернігова. Цей навчальний заклад є підшефним військової частини.

Всього в спортивних змаганнях взяли участь дві команди по десять учасників – від військових та школярів-старшокласників. Окрім традиційних – підтягування на перекладині, перетягування канату та спортивної естафети, учасники свята також змагались на швидкість розбирання та збирання автомату й спорядження магазину патронами..

За підсумками спортивних змагань загальний рахунок 7:6 на користь команди військовиків. Інтрига тривала до останнього конкурсу. Все вирішило перетягування канату у складі команд, де перемогу здобула більш досвідчена команда військових.

За участь у спортивному святі учасники отримали солодкі подарунки.
– Подібні змагання проводимо вже десятий рік поспіль, – поділилась директор школи № 33 Лариса Лесун, – Враховуємо усі можливості шефської допомоги військових. Так, наприклад, військовослужбовці допомагають якісно організувати заняття з предмету «Захисник Вітчизни», проводять з дітьми уроки мужності.

Начальник фізичної підготовки і спорту військової частини майор Дмитро Артеменко розповів, що командування до проведення спортивних змагань поставилось відповідально. Заради цього учасникам було виділено додатковий час для підготовки.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.