Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:44:36

Контрольний матч. "Десна" - "УкрАгроКом" 4:2

10.02.2014   08:33Агенцiя

Як і слід було очікувати, двобій цих давніх суперників був безкомпромісним, цікавим та щедрим на голи. Проходив він на натуральному полі спортивної бази «Інкомспорт», що знаходиться в смт Куйбишеве Бахчисарайського району Криму.

Завдання у тренерських штабів обох колективів було однакове – переглянути потенційних новачків у справі, перевірити боєздатність своїх спортивних дружин та відпрацювати деякі моделі гри, що будуть використані у другій частині чемпіонату FAVBET Ліга 1. Футболісти «Десни» (форма білого кольору) з перших хвилин пішли у атаку і заробили кутовий. Після його подачі захист головківців явно помиляється і чернігівці на 2-й хвилині роблять рахунок 1:0. Аграрії, роздратовані таким ходом подій, роблять все, щоб відігратися. Вони весь час володіють не тільки ініціативою але і м’ячем. Та от біда! До гольових моментів справа не доходить. А десняне грають на швидких контратаках, що приносить їм успіх. На 14-й хвилині знову після кутового вони роблять рахунок 2:0. І знову футболісти з Олександрійщини йдуть вперед. Вони навіть мають перевагу і більше контролюють м’яч, а от голи забиває їх суперник. На 28-й – чергова помилка захисту украгрокомівців, вихід форварда «Десни» віч-на-віч с голкіпером Сергієм Науменком і рахунок стає 3:0. Треба зазначити, що С.Науменко не тільки пропускав голи, а і пару разів рятував від них свою команду. А на перерву хлопці пішли при рахунку 3:0.

У другому таймі обидві команди повністю змінили склади. Та характер гри, відверто кажучи, від цього не змінився. На 67-й – нападник з Чернігова, після навісу у карний майданчик, головою відправляє круглого у сітку воріт Олександра Ніколаєва. Рахунок стає 4:0. Та це не зупиняє сторону, що програє. Аграрії йдуть вперед. На 69-й хвилині В’ячеслав Горбаненко з правого флангу зміщується у середину та б’є у кут воріт, роблячи рахунок 4:1. Міг зробити собі чудовий подарунок у вигляди забитого голу Олександр Батраченко, що святкував свій День народження. Він з метрів 28-30 з стандарту б’є влучно та потужно, але голкіпер «Десни» парирує цей удар. А відзначився голом у аграріїв В’ячеслав Койдан, який з гри з 20 метрів пробив дуже сильно та влучно і скоротив розрив у рахунку до 4:2, з яким й закінчився цей товариський матч.

Апріорі зрозуміло, що тренерський штаб аграріїв зробить ретельний аналіз цієї зустрічі, виявить допущені командою помилки та вживе всіх необхідних заходів, щоб їх не повторити у майбутньому. На то він і спаринг.

А наступну зустріч ПФК «УкрАгроКом» проведе 12 лютого у «Артеку», де зустрінеться з ялтинською «Жемчужиною».


http://www.footboom.com/ukrainian/first/10-02-2014-Kontrolniy-match-Desna-UkrAgroKom-4-2.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини