Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:28:15

Відомі біатлоністи зустрілися з дітьми з вадами слуху

16.10.2013   10:13Агенцiя

В Чернігові відбулася зустріч біатлоністів збірної України з вихованцями, спеціалізованої школи для дітей з вадами слуху.

Школа славиться своїми спортивними традиціями. Тут навчався Денис Бистревський, який тільки в цьому році на ХХІІ Дефлімпійських іграх у плаванні став дворазовим срібним призером, в школі навчається фіналістка ХХІІ Дефлімпійських ігор 2013 року, призерка міжнародних змагань з плавання серед спортсменів з вадами слуху Катерина Авраменко. Візит учасників зимових Олімпійських ігор Андрія Дериземлі, Сергія Семенова, Романа Прими та Ніни Лемеш став стимулом для спортсменів спеціалізованої школи випробувати себе в біатлоні та лижних перегонах.

Відомі біатлоністи під керівництвом президента Клубу прихильників біатлону м. Чернігова Людмили Шандренко провели благодійну акцію, на зібрані гроші купили стіл для гри в настільний теніс. Під час візиту до школи подарунок урочисто передали вихованцям школи. Ніна Лемеш вручила спортивний інвентар для школи від НОК України.

Після офіційної частини всі пішли в спортивний зал, де дітей чекав подарунок - тенісний стіл. Першу партію розіграли Андрій Дериземля з одним з учнів школи, потім і Роман Прима вирішив спробувати себе в грі.
У свою чергу діти подарували спортсменам хореографічний номер і пісні.

Учні з величезним задоволення брали автографи у спортсменів і фотографувалися з ними. А їхня вчителька Тетяна Іванівна зізналася, що дуже любить біатлон, і від імені всіх учнів подякувала спортсменів за цей візит. Всі вихованці школи пообіцяли вболівати за біатлонну команду в Сочі.


http://noc-cn.org/news/vidomi_biatlonisti_zustrilisja_z_ditmi_z_vadami_slukhu/2013-10-11-882
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини