Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:21:15

Змагання картингістів на кубок Петра Новицького. ФОТОрепортаж

14.10.2013   10:45Агенцiя

В Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді працює багато різноманітних гуртків, але одним із найстарішим є гурток «Юний картингіст».

Ще в далекі радянські часи перші гуртки юних картингістів були лише в Москві, Харкові і як не дивно – у Чернігові. Керівником і організатором цієї справи виступив Петро Євгенієвич Новицький.

За час існування через гурток «Юний картингіст» пройшло багато школярів, яким мудрий наставник привив любов до спорту та дав знання про техніку. Відійшов у вічність Петро Євгенійович, а його справу продовжує син – Олександр Петрович, майстер спорту з картингу. За час існування гуртка його вихованці неодноразово перемагали у різноманітних Всеукраїнських змаганнях. Це один із найкращих гуртків у Федерації автомобільного спорту України.

Щороку, не зважаючи на скруту, Чернігівські картингісти приймають участь у всіх змаганнях різноманітного рівня які проводяться на теринах авто спорту. Завершальним етапом є відкриті змагання «Осінній Кубок Чернігова ім.П.Новицького».

Цього року на змагання приїхало 57 спортсменів різного віку з Києва, Чернігова, Щорса, Мени, Остра, Ічні та Ніжина.

Протягом двох днів, 12-13 жовтня, на польовому аеродромі с.Красне картингісти змагалися у швидкісному маневруванні та гонках в класах картів «Піонер-Б»», «Піонер-Н» міні, «Піонер-Н», «Популярний-Ю», «Кадет», «Популярний».

Змагання відбулися завдяки спонсорській допомозі Віце-Президента Федерації автомобільного спорту України Віктора Вікторовича Януковича. На змаганнях були присутні почесні гості - депутат Верховної Ради Чечетов Михайло Васильович, голова Чернігівської районної адміністрації Ганжа Микола Миколайович та Заліський Анатолій Андрійович завідуючий облоно Чернігівської облдержадміністрації. Переможці отримали Кубки, Грамоти, цінні конверти та подарунки від спонсорів.

Текст та фоторепортаж ВІКТОРА  КОШМАЛА.

 

 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини