Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:46:24

Чемпіонат визначив сильніших та подарував гарне видовище шанувальникам спорту. ФОТО

04.10.2013   13:17

Господарі змагань УМВС України в Чернігівській області - на другому місці

В Чернігові пройшов перший і найбільш видовищний етап чемпіонату МВС України з легкоатлетичного кросу. Змагалися спортсмени на дистанціях 1000, 3000 та 5000 метрів. Серед чоловіків в забігу на один кілометр став кращим Маринич Віталій, представник Головного управління внутрішніх військ МВС України. У жінок перемогла Киричук Діана, УМВС України в Миколаївській області.

На дистанції три кілометри серед чоловіків в напруженій боротьбі перемогу виборов Борисюк Олександр, УМВС України у Волинській області. Серед жінок впевнено перемогла Погорєльська Вікторія, ГУМВС в Харківській області. П'ять кілометрів бігли лише чоловіки, серед яких кращим став Шафар Віталій, УМВС України в Волинській області.

В усіх забігах почесне 3 місце займали представники УМВС України в Чернігівській області. Лише на дистанції 3000 метрів у чоловіків чернігівець Мироненко Дмитро, впевнено лідируючи в забігу впродовж двох кілометрів, у підсумку фінішував шостим.

Організатори змагань спеціально вибрали для траси мальовниче урочище Дубки на Старій Подусівці аби спортсмени сповна змогли насолодитися осінньою красою поліської природи. Представники команд мали змогу спостерігати чудові пейзажі й дихати чистим повітрям лісопаркової зони, що на думку організаторів позитивно вплинуло на спортсменів.

Спортивні результати учасників оцінювали справжні професіонали - головний суддя змагань, представник МВС України, начальник відділу фізичної підготовки і спорту Департаменту кадрового забезпечення МВС України полковник міліції Володимир Новохатній та суддя національної категорії Володимир Рябов.

3 жовтня пройшов останній забіг на 10 тисяч метрів. На дистанцію вийшли найбільш досвідчені і загартовані бігуни. Перемогу в напруженій боротьбі здобув представник ГУМВС в місті Києві Олександр Матвійчик.

Нагородити переможців чемпіонату до навчального центру працівників органів внутрішніх справ особисто прибув начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик. Призери змагань отримали з рук головного міліціонера Чернігівщини не тільки грамоти і медалі, а й цінні подарунки.

За результатами командної першості «золото» в чемпіонаті з легкоатлетичного кросу виборола збірна команда Головного управління внутрішніх військ МВС України. На другому місці опинилися господарі змагань - УМВС України в Чернігівській області, почесну «бронзу» здобули представники УМВС України у Волинській області.

Також були нагородженні 11 представників команд та найстарший учасник чемпіонату - 52-річний Павло Сидорчук з Вінницької області, який як на свій вік гідно подолав десятикілометрову дистанцію.

 

ФОТО - Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини