Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:22:04

Чернігівська команда завоювала бронзу у змаганнях з веслування

25.09.2013   08:21Агенцiя

21-22 вересня на Ковельському водосховищу на базі СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» відбулись 29-і міжнародні змагання з веслування на човнах «Дракон» та байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника

В турнірі з веслування на човнах «Дракон» взяли участь 250 спортсменів: 210 чоловіків та 40 жінок у складі десяти команд, а саме: «Білорусь» (спортсмени з міст Гомеля, Пінська та Бреста), «Мала флотилія» (м. Київ), «Отаман» (м. Львів), «Динамо» (м. Дніпропетровськ), «Драгонком» (м. Комсомольськ), «Kajak» (м. Чернігів), «ДВС» (м. Київ), «Українська Народна Партія» (м. Ковель), «Автолайн -24» (м. Ковель) та «Західний вітер» (м. Ковель).

На урочистому відкритті змагань до спортсменів, тренерів, представників команд та глядачів з вітальними словами звернулись секретар міської ради Михайло Гетьман, директор СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» Ігор Верчук, голова профспілки ПрАТ «Ковельсільмаш» Анатолій Кислюк, державний тренер з веслування на байдарках та каное Олександр Мостовенко.

За підсумками видовищних змагань в категорії «МІКС» ІІІ місце зайняла команда «Отаман» (м. Львів), ІІ місце - «Динамо» (м. Дніпропетровськ). Переможцями стали господарі - команда «Західний вітер» (м. Ковель). Ця ж команда ковельчан перемогла і у категорії «OPEN». ІІІ місце посіла команда «ДВС» (м. Київ), ІІ місце - «Драгонком» (м. Комсомольськ).

У категорії корпоративних команд ІІІ місце посіла команда «Kajak» (м. Чернігів), ІІ місце - «Білорусь». А перемога знову у господарів змагань. Цього разу у команди «Автолайн – 24» (м. Ковель).

У міжнародних змаганнях з веслування на байдарках і каное взяли участь 22 команди з Польщі, Литви, Білорусі та шести областей України: Волинської, Рівненської, Львівської, Одеської, Полтавської та Івано-Франківської. Загалом 302 спортсмена змагалися за перемогу.
На дистанціях 200м. та 3000м. призові місця виборювали сім майстрів спорту міжнародного класу, дванадцять майстрів спорту України та сорок вісім кандидатів у майстри спорту України.
Почесним гостем змагань був чемпіон світу 2013 року, член збірної команди Азербайджану - українець Валентин Дем’яненко.

В класі каное-одиночка на дистанції 200 метрів фінал зібрав п’ять учасників нинішнього чемпіонату світу. В результаті боротьби чемпіоном на цій дистанції став відомий для загалу учасник чемпіонату світу ковельчанин В’ячеслав Цехош.

Спортивне свято з нагоди Дня машинобудівника відбулось за підтримки Ковельської міської ради та відділу фізичної культури і спорту, було проведене оргкомітетом в складі директора СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» Ігоря Верчука, судді національної категорії Антоніни Гоголюк, майстра спорту України міжнародного класу В’ячеслава Цехоша, заслуженого тренера України з веслування на байдарках і каное Федора Семенюка.

У програмі відзначення Дня машинобудівника з ініціативи заслуженого тренера України із вільної боротьби Анатолія Мілехіна відбувся мистецький захід за участю бардів у рамках відродження фестивалю авторської та співаної поезії «Білі лелеки».

Організатором мистецької програми виступили міська громадська молодіжна організація «Центр ініціатив», місцевий бард Микола Більшевич.

Про Ковель

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.