Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:18:46

Володимир Бондаренко: «Людина коштує стільки, скільки коштують його слова»

18.09.2013   13:34Агенцiя

За останній час у чернігівському боксі стався ряд приємних подій: наші хлопці перемагали на безлічі турнірів, як у нашій країні, так і за кордоном, кращі спортсмени їздили на навчально-тренувальні збори, у Чернігові провели міжнародний турнір пам'яті Р.А.Саїда.

Один з тих, хто в даний момент безпосередньо причетний до успіхів нашого боксу - президент обласної федерації боксу Володимир Бондаренко.

Володимир Олександрович народився і виріс в смт Городня нашої області. Відразу після закінчення інституту попрямував працювати до столиці. І вже через деякий час став успішним бізнесменом у сфері будівництва. Ще з дитинства Володимир хотів допомагати людям, а коли з'явилася така можливість, то не забув про те, про що завжди мріяв.

- Мені завжди подобався бокс. Ще в студентські роки я займався цим видом спорту на стадіоні ім. Гагаріна. Мені дуже імпонує цей вид спорту, тому що він розвиває всі необхідні якості, які потрібні людям: впевненість у собі, силу, витривалість, безстрашність і вміння досягати результату.

- Дуже приємно, коли бачиш, з яким азартом молодь виступає на змаганнях! Як горять їхні очі під час нагородження! Як тут не підтримувати? Упевнений, що у Чернігівського боксу великі перспективи. У першу чергу ми будемо допомагати тим, хто вже чого - то добився і заслужив. Не потрібно багато обіцяти - треба просто брати і робити! Так у будь-якій справі. Тому будемо звертати більше уваги на тих, хто цього заслуговує.

- Найголовніше - це виконані обіцянки. Адже людина коштує рівно стільки, скільки коштують його слова. Важливі не порожня балаканина, а реальні результати. Завжди намагаюся жити за цими правилами.

- Важливо не забувати, де ти народився і виріс. Пам'ятати це. Дуже хочу зробити для рідного краю що - то корисне: побудувати спортивну арену, наприклад. Щоб якомога більше дітей та молоді могли з користю проводити свій час.

ring.cn.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини