Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:22:39

Чернігів: визначено володаря Кубку України з пожежно-прикладного спорту

31.08.2013   08:33

30 серпня у Чернігові завершилися змагання на Кубок України з пожежно-прикладного спорту, що стартували 28 серпня.

В останній день команди змагалися у двох самих видовищних видах: пожежній естафеті чотири по 100 метрів та бойовому розгортанні. Незважаючи на дощ, боротьба за секунди розгорнулась запекла та безкомпромісна, адже саме у цих командних видах вирішувалися призові місця.

У пожежній естафеті чотири по 100 метрів перемогу із результатом 58,65 сек. здобула команда Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності. Друге місце у збірної Одеської області, а бронзу вибороли спортсмени-рятувальники з м. Київ.

У бойовому розгортанні найкращий час 31,59 сек. показали спортсмени Київської області, другою з результатом 32,56 сек. була збірна команда м. Києва, а третє місце зайняла збірна Волинської області з результатом 34,59 сек.

У загальнокомандному заліку та звання володарів Кубку України з пожежно-прикладного спорту здобула, як і торік, команда спортсменів-рятувальників з м. Київ. Друге місце у збірної Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності, а третє місце посіла команда Київської області.

Всім учасникам та командам, які зайняли призові місця, під час урочистого закриття змагань вручено кубки, медалі та цінні подарунки. Начальник Управління ДСНС у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк від імені обласної “Федерації пожежно-прикладного спорту Чернігівщини” вручив відзнаку “За заслуги” головному судді змагань полковнику служби цивільного захисту Олександру Тарасову.

Отже змагання, які виявили кращих спортсменів та найсильніші команди, закінчились. І хоча нових рекордів не досягнуто, проте навіть негода не завадила спортсменам показати досить високі спортивні результати.

За словами віце-президента Федерації пожежно-прикладного спорту України головного судді змагань заступника директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України полковника служби цивільного захисту Олександра Тарасова, саме ці змагання визначили остаточний склад збірної України з пожежно-прикладного спорту, яка через місяць представлятиме пожежно-рятувальну службу нашої держави на Чемпіонаті Світу в Південній Кореї.

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.