Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:12:46

Півсотні дітей боксували на деснянському рингу

06.12.2011   07:48

У 169-му Навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується у селищі Десна Козелецького району на Чернігівщині, вперше відбувся відкритий турнір з боксу серед юнаків 1998-2002 років народження присвячений 20-ій річниці збройних сил України.

Організаторами турніру виступили командування 169-го навчального центру Сухопутних військ та дитячо-юнацька спортивна школа “Колос”.
Юні боксери змагалися на рингу спортивної зали 354-го навчального механізованого полку 169-го НЦ СВ ЗСУ.

За словами начальника фізичної підготовки і спорту полку капітана Владислава Суспо, такий захід проводиться вперше у Деснянському гарнізоні.

– До заходу у Десні готувалися більше місяця, – повідомив Владислав Суспо. – За роки незалежності України не було жодного подібного змагання! В Чернігівській області багато спортивних гуртків, де тренуються юні боксери. І Десна не вийняток! Але щоб продемонструвати бійцівські можливості дітей на рингу у нашій області за останні двадцять років не було жодного подібного змагання навіть аматорського рівня.

У турнірі взяли участь півсотні юних боксерів зі спортивних клубів Десни, Ніжина, Ічні, Новгорода-Сіверського, Чернігова та Києва.
Як повідомив рефері змагань Валерій Бахгудінов, змагання пройшли на високому рівні:
– Військовослужбовці Десни мали на меті популяризувати бокс серед молоді та залучити дітей до активного відпочинку. У підсумку отримали безліч позитивних дитячих емоцій та велике їхнє бажання тренуватися далі. Адже спорт – це не стільки робота мязми, скільки робота мізками.
Суддівська колегія подякувала військовим тренерам із Десни – адже їхні вихованці стали переможцями – за підготовку першокласних молодих боксерів.

Як прокоментував перебіг змагань заступник начальника 169 НЦ СВ ЗСУ підполковник Олег Мікац, до змагань підходили відповідально і заздалегідь:
– Районна влада Козелеччини, – підсумував змагання підполковник Мікац, – допомогла із подарунками та коштами. У підсумку усі глядачі та учасники отримали фантастичне дійтво, якого ще не бачили на Чернігівщині. Ми й надалі будемо проводити подібні змагання для того, аби діти та юнаки розвивали свою майстерність та частіше приїжджали до військових.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини