Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:03:49

Боротьба – це життя

31.07.2013   16:53Агенцiя

Чернігів завжди славився своїми спортивними досягненнями. Як доказ того – іще одна перемога чернігівських спортсменів на всеукраїнських змаганнях. На чемпіонаті України з вільної боротьби бронзовим призером у ваговій категорії 84 кг став Віталій Гончар – вихованець Чернігівської дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо».

Віталій Гончар тиждень тому як повернувся з Всесвітньої універсіади і знову залишає Чернігів. Прямує до Ізраїлю готувати спортсменів до міжнародних змагань. А вчитися у Віталія є чому. Чернігівський спортсмен виграв Українську Універсіаду та став бронзовим призером на чемпіонаті України з вільної боротьби, де змагалися за нагороди більше 170-ти атлетів. У ваговій категорії 84 кг Віталій Гончар став третім, пишається перемогою підопічного Мірік Єзєєв – заслужений тренер Таджикистану, який уже 13 років виховує бойовий дух і волю до перемоги у чернігівських хлопців.

Високі результати на чемпіонаті України показав і Олексій Щербак – також вихованець Міріка Єзєєва. Двічі спортсмен вигравав чемпіонат України серед юнаків, був сьомим на чемпіонаті світу серед кадетів.

Ми звикли чути «Життя – це боротьба». «Боротьба – це життя», як один кажуть борці, які без вільної боротьби свого життя не уявляють. Цей вид спорту розвиває тіло, гартує волю, готує до життя. Підготовка ізраїльської команди слугуватиме черговим етапом до майбутніх турнірів: у вересні в Чернігові проходитиме міжнародний турнір з вільної боротьби, наприкінці року — кубок України.

Попереду ще багато змагань, а відтак перемог і звершень, впевнені чернігівські борці, бойовий дух яких піднімає олімпійський чемпіон з вільної боротьби Єльбрус Тедеєв – частий гість Чернігова. Його візити — свідчення того, що вільна боротьба у Чернігові на підйомі.

http://chodtrk.com.ua/?p=10380

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.