Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:23:12

Олена Костевич принесла збірній України 12 золото Універсіади

16.07.2013   22:11Агенцiя

12-ту золоту нагороду на 27-й Всесвітній Універсіаді в Казані здобула збірна України.

Олена Костевич

Олена Костевич

Нагороду найвищого ґатунку здобула олімпійська чемпіонка Олена Костевич. У стрільбі з пневматичного пістолета з 25 метрів Олена перестріляла росіянку Анастасію Мастяніну з рахунком 7:1.

Ще одна українка Катерина Домкіна свою дуель за третє місце програла представниці Таїланду. Також срібло наші дівчата вибороли в командному заліку.

Сьогодні ж відбулися перші фінали у художній гімнастиці, де у нас уже 4 медалі. Анна Різатдінова та Аліна Максименко показали однаковий результат у вправах з обручем, тому в обох срібло. Також у Різатдінової бронза у вправах з м’ячем. Ще одну медаль гімнастки вибороли у групових вправах.

Дві срібні медалі вибороли самбісти. У категорії понад 100 кілограмів у чоловіків фінальну сутичку програв Размік Тоноян. Луїза Гайнутдінова фінішувала другою в категорії до 98 кіло.

Універсіада в Казані фінішує завтра. За день до завершення змагань у скарбничці нашої збірної 74 нагороди і за кількістю медалей ми поступаємося лише Росії та Японії, у якої всього на одну медаль більше. У командному ж заліку Україна - п’ята.

ICTV

До теми:

Дмитро Митрофанов – чемпіон Всесвітньої Універсіади 2013
Олена Костевич вирушила на XXVII Всесвітню літню Універсіаду
Чернігівські спортсмени виступатимуть на Універсіаді 2013 в Казані

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини