Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:25:30

Без поразок не буває перемог

10.07.2013   15:44Агенцiя

ФК «Прилуки»: підсумки першого кола

Про команду ФК «Прилуки» на сторінках«Града» згадувалося неодноразово. Саме цей клуб захищає футбольну честь міста у відкритому чемпіонаті Чернігівської області з футболу серед команд вищої ліги. От і хотілося б підвести підсумки виступів молодої команди після першого кола змагань.

У першості обласної вищої ліги беруть участь вісім команд: «ЛКТ-Славутич» (Чернігів), «Авангард» (Корюківка), «Єдність» (Плиски), «ЮСБ» (Чернігів), ФК «Ніжин», «Ніка» (Чернігів), «Ревна» (Семенівка) та ФК «Прилуки». Старт нашої команди відбувся на виїзді і виявився невдалим – команда програла «Єдності» в Плисках із рахунком 0:8. Далі були також невдалі ігри: з «ЮСБ», де чернігівська команда виграла з рахунком 5:0, з ФК «Ніжин», де наші отримали болючу поразку з рахунком 0:6, із командою «Ревна», де програли з рахунком 0:9. Але варто відзначити, що команда, не дивлячись на прикрі результати, не повісила голову. Увесь колектив розуміє, що для того, аби показати пристойний результат, потрібно пережити ці невдачі та поразки. Адже правильно говориться: «У футболі не буває великих перемог без гірких поразок».

Тож у наступній грі з чернігівською «Нікою» команда, доклавши чимало зусиль, нарешті відчула смак перемоги. Підсумковий рахунок – 1:0 на користь ФК «Прилуки», а лік забитим голам новоствореної команди відкрив Андрій Стрекозов. На жаль, передостанній тур знову приніс команді невдачу. ФК «Прилуки» програли «ЛКТ-Славутичу» з рахунком 0:8. А в останньому турі ми приймали лідера чемпіонату – команду «Авангард» із Корюківки. Підсумковий результат – 0:3 на користь гостей. Матч проходив на зустрічних курсах, прилучани нічим не поступалися лідеру. Це зайвий раз доводить те, що клуб прогресує.

Така вже людська природа – усі хочуть усе й відразу. До чого це я? Та от до чого. Помітив я таку невтішну картину: у грі з «Нікою», коли команда домінувала на полі та здобула перемогу, підтримка трибун була відчутною, а коли перед цим футбольний клуб спіткали невдачі через нестачу досвіду та незіграність складу, то з трибун можна було почути чимало «бруду» на адресу гравців. Ніхто з футболістів і тренерів не шукає собі виправдань, усі наполегливо працюють на тренуваннях для того, щоб сказати своє слово на футбольних аренах Чернігівщини. Але ж варто розуміти, що команді потрібен час, щоб на рівні грати з більш досвідченими суперниками.

Недарма говорять, що вболівальники – це дванадцятий гравець. Тож закликаю всіх підтримати команду!

Федосій Мороз, студент ПГПК ім. І. Я. Франка

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини