Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:36:44

Власним прикладом: з кабінету – на стадіон

17.06.2013   17:15Агенцiя

Блискучою перемогою команди Ріпкинського району завершилася ХІІІ літня обласна спартакіада серед державних службовців обласної, районних держадміністрацій та працівників місцевого самоврядування Чернігівщини.

Срібними та бронзовими призерами стали збірні Чернігівського і Новгород-Сіверського районів, яких у комплексному заліку розділило на фініші 0,6 десятих очка. До чільної п’ятірки увійшли також держслужбовці Городнянського та Бобровицького районів.

Спартакіада, яка проходила на стадіоні ім.Ю.Гагаріна стала серйозним випробуванням сили, швидкості, гарту і витривалості її учасників, адже змагання тривали цілий день. При цьому варто врахувати те, що більшості команд аби вчасно прибути до Чернігова довелося виїзджати о п“ятій годині ранку. Лише збірна Ніжина проігнорувала ці змагання і не спромоглася (чи забракло бажання) вийти на старт.

Під час урочистого відкриття на стадіоні відбулися показові виступи юних спортсменів та масовий легкоатлетичний пробіг у рамках “Олімпійського дня”, присвяченого створенню Міжнародного Олімпійського комітету. А далі завирувала, заяскравіла боротьба за нагороди в окремих видах. Скільки емоцій, енергії витратили спортсмени для перемоги, не залишивши байдужим нікого з вболівальників. А серед них було чимало керівників районів та міст.

На футбольному майданчику чемпіонські медалі здобула команда Чернігівського району, яка у півфіналі лише по пенальті вирвала перемогу в збірної облдержадміністрації, а у фіналі переграла новгород-сіверців з рахунком 1:0. Зазначу, що капітан чернігівців Петро Команда став чотириразовим чемпіоном. А ось у боротьбі за бронзу відзначилися талалаївці, очолювані головою райдержадміністрації Віталієм Гольцем. Він також несамовито змагався і в перетягуванні канату, в якому золото здобули держслужбовці Бобровиці. Срібні та бронзові нагороди в активі команд Корюківки і Срібного.

Не менш захоплюючими були поєдинки волейболістів, серед яких знову відзначилися спортсмени облдержадміністрації, які у вирішальних зустрічах обіграли бобровичан, а у фіналі – ріпкінців.

У шахах і шашках місця на п’єдесталі пошани здобули представники Семенівки, Корюківки, Срібного, Щорса, Ріпок, Ніжинського і Прилуцького районів. Серед майстрів малої ракетки кубок вибороли варвинці.

Після закриття спартакіади, її учасники пропонували організаторам удосконалити положення про змагання аби вони не перетворювалися у марафон витривалості (чи знущання?) для пропагандистів здорового способу життя.


Сергій Гайдук

Фртр: Володимир Коваль

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.