Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:47:13

Чернігівка Наталія Смаль – переможниця етапу Кубку світу з дзюдо!

11.10.2011   15:03Агенцiя

8-9 жовтня у білоруській столиці Мінську було проведено черговий етап Кубку світу з дзюдо, де яскраво виступила чернігівська дзюдоїстка Наталія Смаль.

Змагаючись у ваговій категорії 70 кг, наша спортсменка перемогла у двобоях проти білоруської та польської суперниць. Не дивлячись на те, що в півфіналі і фіналі у Смаль були серйозні суперниці з Канади та Німеччини, українка зуміла в цих зустрічах перемогти достроково.

Це “золото” стало для Наталії третьою нагородою за останній місяць і шостою загалом за сезон. Починаючи з лютого 2011 року 28-річна чернігівка виборола “золото”, два “срібла” і три “бронзи” етапів Кубку світу.

Інші чернігівські дзюдоїстки, що брали участь у мінському етапі Кубку світу – Марія Буйок та Луїза Гайнутдінова – посіли сьомі місця у своїх вагових категоріях. А ось Оксана Діденко, виступаючи у ваговій категорії 63 кг, програла свій двобій за третє місце проти бразильської дзюдоїстки лише за рішенням суддів і посіла у підсумку п’яте місце.

http://noc-cn.org/news/chernigivka_natalija_smal_peremozhnicja_etapu_kubku_svitu_z_dzjudo/2011-10-09-313

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини