Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:14:43

Стартував марафон на 1650 км. Фінішуватимуть під час проведення 45-го міжнародного молодіжного фестивалю “Дружба-2013”

10.06.2013   08:05Агенцiя

9 червня бігуни української команди стартвали в Івано-Франківську. Команда рухатиметься теренами Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької, Черкаської, Полтавської, Сумської і Чернігівської областей України до межі Росії й Білорусі.

Фінішуватимуть українці 29 червня під час проведення 45-го міжнародного молодіжного фестивалю “Дружба-2013”, зустрічаючи російську команду, що стартувала з Москви, та проводжаючи білоруську команду, яка почне нести палаючий факел від кордону України до Мінська.

В Україні планують подолати близько 1650 км, тривалість пробігу становить 21 день. Пробігти навіть кілька сотень метрів може кожен охочий.

В Україні Всесвітній біг заради гармонії проводять з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 48 тис. км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали близько 310 тисяч наших співвітчизників.

Естафету організувала міжнародна мережа волонтерів, яких надихає бачення сповненого гармонією і спокоєм світу, що його запропонував всесвітньо відомий громадський діяч Шрі Чинмой.

У кожній країні організатори плідно співпрацюють з органами місцевого самоврядування і виконавчої влади різних рівнів.

До складу команд Всесвітнього бігу заради гармонії у різних країнах входять любителі бігу, які у повсякденному житті займаються різними справами, однак знаходять можливість частину свого часу й енергії віддавати естафеті, оскільки відчувають і глибоко вірять, що ці зусилля насправді зміцнюють дружбу між людьми, сприяють становленню гармонічних відносин між державами і народами.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини