Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:55:23

У Чернігові відбувся обласний фінал “Олімпійського лелеченя”

23.04.2013   08:05Агенцiя

Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва “Олімпійське лелеченя”, ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України, прийшов до фінального завершення на Чернігівщині.

20 квітня ЗОШ № 34 м. Чернігова радо відкрила свої двері для 21 команди – переможців районних і міських етапів заходу. За підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, обласного управління з питань фізичного виховання та спорту Міністерства освіти, науки та молоді справжнє свято для дітей організував обласний осередок НОК України.

На святковому відкритті заходу учасників привітали директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації О.С. Сердюк, відповідальний секретар обласного осередку НОК України М. Г. Лазаренко та перша медалістка олімпійських ігор з часів незалежної України Валентина Цербе – Несіна. Заслужений майстер спорту України, призерка міжнародних змагань з біатлону Валентина Цербе урочисто внесла факел символічного олімпійського вогню, а призери міжнародних змагань з біатлону цього року Алла Гиленко, Артем Тищенко та брати Роман і Артем Прима внесли прапор НОК України.

Змагання проходили одночасно в двох святково прибраних залах школи: в актовому залі – учасники змагалися в конкурсі “Презентація команд”, в спортивному – в конкурсі “Комбінована естафета” і вікторині “Знавець олімпійського спорту” та грі “Боулінг”.

У цікавій та по-справжньому спортивній боротьбі перемогу виборола команда Дігтярівської ЗОШ Срібнянського району, яка і буде представляти область на Всеукраїнському етапі спортивного заходу.

Срібні нагороди здобула команда Варвинської гімназії, а бронзові – команда Бахмацької ЗОШ № 5. Переможці в окремих видах змагальної програми отримали дипломи та набори літератури на спортивну тематику. А найшвидшими в “Комбінованій естафеті” стала команда Дігтярівської школи Срібнянського району, найкраще презентували свою команду представники Чернігівського району(Михайло – Коцюбинська гімназія), найерудованішими виявилися знову представники Срібнянщини і перемогу у грі виборола команда ЗОШ №34 м. Чернігова.

Всі учасники заходу були нагороджені атрибутикою НОК України, сертифікатами від МакДональдс, солодощами від ПАТ Чернігівська кондитерська фабрика “Стріла”, яка спеціально до даного заходу виготовила цукерки з назвою “Олімпійське лелеченя”.

Спеціальними призами обласного осередку були відзначені наймолодші учасники змагань. Загалом в заході прийняло участь більше 350 дітей та дорослих, які висловлювали побажання наступного року знову зустрітися на заході “Олімпійське лелеченя”.


http://noc-cn.org/news/u_chernigovi_vidbuvsja_oblasnij_final_olimpijskogo_lelechenja/2013-04-22-811

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини