Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:20:06

Відбувся загальноміський фінал змагань “Мама, тато, я – спортивна сім’я”

18.03.2013   12:09Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України 16 березня, в спортивному залі обласної комплексною ДЮСШ, пройшов фінал загальноміських змагань “Мама, папа, я – спортивна сім’я”.

“Мама, тато, я – спортивна сім’я”

“Мама, тато, я – спортивна сім’я”

45 сімей взяли участь в цих захоплюючих і видовищних змаганнях. Інтерес до них підігрівався участю сімей знаменитих спортсменок: Оксани Хвостенко та Вячеслава Деркача і Ніни Лемеш.

Директор міського центру “Спорт для всіх” Дмитро Пірожок: “Сьогодні, коли почалася реєстрація і я побачив, що реєструвалося 45 сімей, стало зрозуміло, що свято спорту відбудеться. Завдяки нашим спонсорам, сьогодні ми розігруємо два спортивні велосипеди. Переможці додому поїдуть на велосипедах, а кожна сім’я отримає спортивний інвентар від НОК України та пам’ятний приз з автографами наших прославлених спортсменок: Олени Костевич і Ольги Коробки”.

Серед почесних гостей змагань – олімпійська призерка Ольга Коробка: “Мені подобається бувати на цих змаганнях, дуже приємно бачити радісні і щасливі сім’ї усміхнених дітей. Хоча тут головне не перемога, а участь, але змагання є змагання, і я підтримую сім’ї наших олімпійців – Оксани Хвостенко і Ніни Лемеш”.

Веселий сміх, радісні особи і доброзичливість панували цього дня в спортивному залі. Команди змагалися у веселих естафетах, де треба було проявити спритність, прудкість, уважність, а найголовніше – показати родинну згуртованість. Паузи між естафетами заповнювали барвисті виступи юних гімнасток і танцюристів.

Призи отримали всі учасники змагань, а переможцями стали:
1 місце – сім’я Аверченко;2 місце – сім’я Деркач; 3 місце – сім’я Кривоус.
Серед неповних сімей:
1 місце – сім’я Тимченко; 2 місце – сім’я Ішутко; 3 місце – сім’я Бас.


http://noc-cn.org/news/vidbuvsja_zagalnomiskij_final_zmagan_mama_tato_ja_sportivna_sim_96_ja/2013-03-17-789

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини