Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:00:09

У Чернігові відбудеться чемпіонат України з кікбоксингу

25.02.2013   11:42

У Чернігові з 1 по 3 березня відбудеться чемпіонат України з кікбоксингу. Про це повідомив на прес-конференції один з організаторів турніру Андрій Кужельний, заслужений тренер України з кікбоксингу.

У Чернігові відбудеться чемпіонат України з кікбоксингу

У Чернігові відбудеться чемпіонат України з кікбоксингу

Організатори очікують, що у змаганнях візьмуть участь більше 500 учасників з усієї України.

«Другий рік поспіль ми маємо право проводити Чемпіонат України з кікбоксінгу серед дорослих та Чемпіонат ФСТ «Україна» серед молоді і юніорів. Сподіваємось на дуже красиві цікаві бої за участі найкращих кікбоксерів. На Чемпіонаті буде представлено більше 9-ти розділів: фул-контакт, лоу-кік, тайбоксинг, семі-контакт, косіки тощо. Чемпіонат відбуватиметься на одному ринзі та двох татамі, він стане відбірковим турніром до Чемпіонату Світу», – зазначив Андрій Кужельний.

Турнір благодійний. Всі зібрані кошти будуть перераховані на лікування чернігівського спортсмена Водолазкіна Захара, чемпіона України з кікбоксингу, який вже другий рік прикутий до ліжка. На лікування хлопця потрібна велика сума грошей, але організатори сподіваються, що врешті-решт зможуть зібрати її і допомогти Захару.

«Ми хочемо звернутися до учасників чемпіонату: хлопці, сьогодні ви сильні, ви сміливі, але у житті бувають різні ситуації, коли потрібно об’єднатися і допомогти», - наголосив Андрій Кужельний.

Керівник відділу по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради Олександр Стецько зазначив: «В результаті проведення таких чемпіонатів відбувається популяризація спорту серед молоді та населення». І хоча спортивні турніри – це завжди велике навантаження і організаційні турботи, але результат вартий того. За його словами у березні крім чемпіонату з кікбоксингу планується проведення змагань з важкої атлетики та бойового самбо.

Зоя Федорчук, представниця мережі магазинів «Гранд Флора», зазначила: «Спорт зможе відволікти підлітків від вулиці, наркотиків та алкоголю, підняти дух та зробити кращими». Саме тому «Гранд Флора» виступила генеральним спонсором Чемпіонату України з кікбоксингу WPKA.

Чернігівські спортсмени активно тренуються і готуються до перемог. «Наші хлопці добре змагаються і залишаються у житті гарними людьми», - зазначив Андрій Кужельний. На його думку цей вид спорту подавляє агресію, виховує волю та формує характер.

У прес-конференції також взяли участь п’ятикратний чемпіони Світу з кікбоксингу Роман Власенко та триразовий чемпіон Світу з кікбоксингу  Віктор Кузьменко, а також  Юрій Єрмілов, Заслужений тренер України з кікбоксингу, тренер-викладач ФСТ "Колос", тренер Захара Водолазкіна.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.