Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:11:52

Володимир Хоменко зустрівся з призерами Чемпіонату світу з біатлону та їх тренерами

06.02.2013   14:42

6 лютого голова обласної державної адміністрації, голова обласного осередку НОК України та член НОК України Володимир Хоменко зустрівся з призерами Чемпіонату світу з біатлону серед юніорів, юніорок, юнаків і дівчат та їх тренерами. З 16 членів збірної команди України, що представляла нашу державу на Чемпіонаті світу в Австрії, було 11 чернігівських біатлоністів.

Усі вони достойно виступили на цих престижних змаганнях, а п’ятеро з них завоювали медалі Чемпіонату.

«Поза сумнівом, цей Чемпіонат світу став найбільш успішним для збірної команди України, насамперед, завдяки здобуткам наших чернігівських спортсменів. Адже стільки медалей на чемпіонатах світу ми ще ніколи не завойовували.

Сподіваємось, що та увага, яку приділяють Глава держави і Уряд розвитку спорту в нашій країні, проголошення минулого року Президентом України Віктором Януковичем Роком спорту та здорового способу життя будуть і надалі слугувати надійним підґрунтям для нових високих досягнень наших спортсменів», - наголосив у своєму вітальному слові керівник області.

Принагідно Володимир Хоменко висловив подяку учасникам Чемпіонату за цілеспрямованість і волю до перемоги, а їх тренерам – за педагогічний талант, уміння втілити свій досвід у виховання молодих спортсменів, адже такі здобутки на змаганнях – закономірний результат наполегливих тренувань та щоденної роботи над вдосконаленням спортивної майстерності.

У цьому сезоні на спортсменів чекають відповідальні змагання – Європейські молодіжні олімпійські дні у румунському місті Брешов та чемпіонат Європи у болгарському місті Банско.

Як зауважив губернатор, обласна держадміністрація робитиме все можливе, щоб забезпечити якісну підготовку, відбір і успішні виступи наших спортсменів на міжнародних змаганнях найвищого рівня.

Також Володимир Хоменко вручив відзнаки облдержадміністрації, подарунки призерам чемпіонату світу та їх тренерам.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.