Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 14:47:06

"Динамо-2" з Мілевським у складі програло "Десні"

21.01.2013   08:06Агенцiя

У третьому турі Меморіалу Макарова друга динамівська команда не змогла здолати чернігівську "Десну", яка бореться за вихід в 1-у лігу.

XVIII Меморіал Макарова

Група "А"

3-й тур

"Динамо-2" - "Десна" (Чернігів) – 1:3 (0:2)

Голы: 0:1 - Малюк (31), 0:2 - Воронченко (39), 0:3 - Тимченко (63), 1:3 - Воронков (68)

"Динамо-2": (1-й тайм): Кичак, Козлов, Сімовіч, Остапенко, Боровик, Бутенін, Прокіпчук, Шевчук, Теміле, Хобленко, Коркішко.

(2-й тайм): Волинець, Кушніров, Лухтанов, Адаменко (Суарес, 73), Чорноморець, Ісраілов, Фаворов, Мединський, Єрмаченко, Мілевський, Воронков.

http://www.champion.com.ua/football/2013/01/20/521966/

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини